• Afgelopen seizoen heeft de VOGIDO academie weer wat stappen gezet in haar ontwikkeling. De junioren zijn ondergebracht bij de Academie en de coördinatoren per leeftijdsgroep hebben hun rol opgepakt. Hiermee bouwen we verder aan de Academie.

    Dat geeft Eusebio Paol, als een van de grondleggers van de Academie, de ruimte om komend seizoen aan zijn eigen ontwikkeling als trainer te werken. Hij zal meer in een adviesrol de Academie gaan ondersteunen zodat er tijd en ruimte ontstaat voor de opleiding tot UEFA B trainer. Een mooie stap voor Eusebio, die ook voor ons als verenging veel meerwaarde heeft. 

    De veranderende rol van Eusebio geeft anderen ook de gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. De inzet van Eusebio als hoofd opleiding en coördinator van de Academie is van enorme waarde geweest en krijgt dus nu in deze adviesrol een andere vorm. De komende periode werken Academie en bestuur de verdere invulling van de Academie uit zodat we in het nieuwe seizoen er ook weer klaar voor zijn. Zie je voor jezelf een rol in de Academie of in een andere vrijwilligersfunctie, mail dan met bestuur@vogido.nl.