• De laatste lootjes van 2018. Maar we zijn nog niet klaar met 2018. We hebben nog een paar leuke activiteiten voor je in de aanbieding.

  Oliebollen bestellen
  Je kunt nog altijd oliebollen bestellen via onze website. De oliebollen liggen a.s. zondag (30 dec) tussen 11.00 en 17.00 uur voor je klaar in ons clubgebouw. Bestellen kan via www.vogido.nl/oliebollen. Het bestelformulier geeft door technische problemen geen bevestiging maar wees gerust je bestelling is wel degelijk door ons ontvangen.

  Fortnite (a.s. zaterdag)
  Morgenmiddag is er voor iedereen die het leuk vindt een Fortnite toernooi bij Vogido. Nu even geen FIFA19. In het nieuwe jaar zijn er weer drie nieuwe data gepland voor de FIFA voorronden. We beginnen om 15.00 uur en je kunt je aanmelden via de website of gewoon naar Vogido komen. De kosten bedragen € 5,- pp.  

  Oudjaarsdag (a.s. maandag)
  Op oudjaarsdag is iedereen uitgenodigd om naar Vogido te komen voor de traditionele oudjaarswedstijd met de daarmee gepaard gaande borrel op het oude jaar. Dus ben je speler van het eerste of oud eerste? Neem je tas mee en kom maandag (31 dec) naar Vogido. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

  Wij wensen iedereen alvast een fijne jaarwisseling en een sportief en gezond 2019.

  Zet de volgende data even in je agenda:
  zondag 6 jan: Nieuwjaarsreceptie Vogido (aanvang 10.30 uur)
  vrijdag 11 jan: Pubquiz bij Vogio (aanvang 20.30 uur)