• VOGIDO behaalde een stabiele en gedegen overwinning in een doelpuntrijke wedstrijd. In de eerste ontmoeting eerder dit seizoen was er een 6-1 nederlaag, wat een wakeup call was voor VOGIDO om een aantal zaken wat anders in te vullen. Dat is daarna ook gebeurd. Deze zondag was er derhalve een wedstrijd om wat recht te zetten en de benodigde punten binnen te halen, tegen een reeds uitgespeeld Achilles'12.

  Na een 0-1 achterstand (fraaie stiftbal vanaf de 16) werd de wedstrijd sterk opgepakt door VOGIDO. Er volgden drie goals in 10 minuten tijd. Dit was niet helemaal een verrassing, er waren al een aantal grote kansen aan vooraf gegaan voor de thuisploeg. Ook hierna had de tussenstand nog hoger kunnen zijn. De ruststand was echter 3-1.

  Direct na rust waren er grote kansen voor VOGIDO om de wedstrijd definitief klaar te maken, maar Achilles'12 kwam terug via een mooi afstandsschot (aansluitingstreffer). Achilles'12 nam meer risico, waardoor er veel ruimte werd vrij gelaten. VOGIDO maakte hier sterk gebruik van en kwam op 4-2. Direct in dezelfde minuut stond de teller alweer 4-3. Hierna beslisten Bert Verschoor en invaller jeugdspeler Joel Inan de wedstrijd door de stand naar een stabiele 6-3 te tillen. Het publiek heeft een boeiende, kansrijke en doelpuntrijke wedstrijd gezien.

  Na afloop was het nog even wachten op de resterende uitslagen in de competitie. De middag leverde een mooie afsluiting op. Officieel heeft VOGIDO handhaving bewerkstelligd in de 2e klasse. Dit is een unieke prestatie in de lange historie van de club, dit was nog niet eerder gebeurd. Een mooi resultaat van de club dat dit gezamenlijk is bereikt.

  VOGIDO, een club om trots op te zijn!

  Doelpunten
  0-1 09 : Mark Wolters
  1-1 30 : Lennard Dilling
  2-1 33 : Lennard Dilling
  3-1 36 : Bert Verschoor
  3-2 51 : Mark Wolters
  4-2 65 : Rowied Basheer
  4-3 66 : Mart Heidemann
  5-3 82 : Bert Verschoor
  6-3 86 : Joel Inan