• Offday Vogido JO8-1

  28 okt 2019
 • Vogido JO8-1 – Longa JO8-2G
  Zaterdag 26-10-2019 tijd: 10:00
  Aanwezig: Jayden, Lars, Mats, Mees, Pim, Rink, Silvan
  Afwezig: Olivier

  Op sportpark ’t Wooldrik stond vandaag een thuiswedstrijd op het programma tegen Longa JO8-2G. Lars en Mats waren terug van hun vakantie en alleen Olivier was afwezig in het laatste weekend van de herfstvakantie. Vol goede moed werd er afgetrapt, maar al snel werd duidelijk dat de thuisploeg totaal niet in de wedstrijd zat en er vandaag bijna niets lukte. Als de tegenstander dan ook nog eens een prima wedstrijd speelt en alles wat voor de voeten beland in goud veranderd dan speel je al snel een verloren wedstrijd.

  Longa kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Het was Mats die na goed doorzetten de gelijkmaker op het bord bracht. De volgende 10 doelpunten die gemaakt werden waren voor de uitploeg en de ballen vlogen Mees en Pim om de oren. Lars probeerde met veel inzet de aanvallen tegen te houden, maar stond steeds weer tegen een overtal en Longa kon het ene doelpunt na het andere maken. Pas bij een 1-11 tussenstand kon Vogido zich wat weren en wist de thuisploeg middels Jayden en Rink wat terug te doen en de tussenstand op 3-11 te brengen. Longa maakte de 12e en doordat Rink het net nog 2 x wist te vinden werd het totaal van Vogido op 5 gebracht. De laatste 3 doelpunten werden gemaakt door de uitploeg en hiermee kwam de einduitslag op het bord met 5-15. Longa stapte als verdiende winnaar van het veld en beloonde het goede samenspel met veel doelpunten.
  Conclusie van vandaag: een totale offday van de thuisploeg en een wedstrijd om snel te vergeten. Als er niet met zijn allen geknokt wordt voor iedere centimeter en er alleen maar gedacht wordt aan doelpunten maken i.p.v. doelpunten voorkomen, dan wordt het lastig om wedstrijden te winnen. Deze week zal er weer volop getraind worden om de stijgende lijn van de afgelopen weken op te pakken.

  De doelpuntenmakers van vandaag waren:
  Rink 3 x, Jayden 1 x, Mats 1 x
  Volgende wedstrijd:
  Zaterdag 2 November 8:45
  Victoria’28 JO8-1 – Vogido JO8-1