• Zaterdag 14 april 2018 SVO VVZ - VOGIDO 0-11

  De wedstrijd tegen de ploeg die op de laatste plek staat. Deze mag je natuurlijk nooit onderschatten maar helaas was had het team wel echt minder kwaliteit wat resulteerde in 3 doelpunten in 10 minuten door Bo 2 x en een eigen goal.
  SVO ging vervolgens 4-4-2 spelen waar wij even aan moesten wennen maar al snel lag de 4-0 erin door een mooi schot van Amber die zag dat de keeper uit het doel was. Even later scoort Eva k de 5-0 na een goede actie van miron. Vlak voor rust pikt Miron nog even een doelpunt mee en gaan we met 6-0 de rust in.

  Uit de kleedkamer gekomen begint het wat slordig allemaal en worden ze er even op gewezen dat de ballen strakker ingespeeld moeten worden. Zo gezegd zo gedaan en Amber maakt alweer de 7-0. Eva K reageert goed op een voorzet en loopt de 8-0 binnen. En nu een naam die niet vaak voorkomt tussen de doelpuntenmakers maar mevrouw Diede schiet toch even mooi de 9-0 binnen. Klasse!
  De 10-0 is weer voor Bo na een prachtige actie.
  En ergens is ook nog de 11-0 gevallen maar wie dat doelpunt nog weet mag onderin de reacties reageren! Haha

  Ohja!!! Niet te vergeten, onderweg naar huis kwamen we er achter dat IJVV gelijk stond tegen Zwolle. Even later staat Zwolle voor en dat zou ons natuurlijk heeel goed uitkomen en ja, Zwolle wint de wedstrijd dus daar drinken wij op Vogido in de zon nog maar even een drankje op!!
  De race om het kampioenschap is nog in volle gang dus kom en blijf ons supporten!

  A.s zaterdag spelen we een uitwedstrijd bij ASC om 12:30

  De eerst volgende thuiswedstrijd is op maandag 23 april om 19:30 tegen EMMS/Lutten