• Nieuwsupdate VOGIDO Academie: Ook weer competitie

  2 feb 2022
 • Graag willen wij jullie meenemen in de ontwikkelingen van afgelopen maand binnen de VOGIDO Academie.

  Na trainen nu ook weer competitie
  Sinds 17 januari zijn we weer begonnen met trainen. Gelukkig zijn er voor de spelers geen beperkingen qua tijdstip, dus iedereen traint weer lekker twee keer in de week. En sinds afgelopen weekend ook weer voetballen in competitieverband. Hoe lekker is dat?

  Techniekschool
  Deze maand gaan wij dan eindelijk beginnen, de techniekschool gaat van start. 50 spelers vanuit de VOGIDO Academie gaan de uitdaging aan om zichzelf technisch te gaan verbeteren. Wij hebben ontzettend veel zin om te starten, hopelijk de spelers ook. De techniekschool zal op de vrijdagen plaatsvinden om 17:00 - 18:15 uur. 

 • Vacatures
  Ondanks dat we op dit moment het kader redelijk goed op orde hebben, zijn er toch nog een aantal vacatures die open staan. Ben jij of ken jij iemand die iets voor onze club kan betekenen? Neem dan contact op met Eusebio via 06-42323334 of via eusebio@vogido.nl. De volgende vacatures staan op dit moment open: trainer MO15-1, O11-4, O10-3, assistent trainer O11-4, O10-3, O9-2, O8 en O7 en het terreinbeheer op maandag en woensdag (beheer groene hut). Ook als je meer wil weten over deze vacatures kun je contact opnemen met bovenstaande gegevens.

  TikTok
  In de winterstop heeft ons sociale media team ook niet stil gezeten. Sinds deze maand hebben zij ook een TikTok account aangemaakt voor de leden van de VOGIDO Academie. Volg ons nu op TikTok: vogidoacademie. Op ons TikTok account zetten wij trucjes en techniekfilmpjes online zodat onze leden dit thuis zouden kunnen oefenen. Het team heeft ook al meerdere ideeën bedacht om snel meer publiciteit te krijgen, zo denken ze aan challenges, giveaways, quizjes en “duet de truc”. Met TikTok proberen we veel interactie te krijgen met de spelers zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen, en zo ook eventueel nieuwe leden proberen te werven. 

  Tot zover deze maandelijkse update,

  Voor vragen kun je altijd bij ons terecht!

  Met sportieve groet,

  VOGIDO Academie

   

 • Vergeet ons niet te volgen!