• Het mooie weer begint er weer aan te komen, dat betekent heerlijk voetballen in het zonnetje. Wij nemen jullie mee in de afgelopen maand en ook kijken we vooruit naar de maand mei.

  Techniekschool
  De techniekschool zit in de afrondende fase. 50 spelers hebben zich in de afgelopen maanden ontwikkeld op technische vaardigheden. Wat ons betreft is de pilot van de techniekschool geslaagd. Doordat de techniekschool in 2021-2022 een pilot was, konden er maar 50 deelnemers meedoen. Om hier een goed vervolg aan te kunnen geven in het seizoen 2022-2023 zijn wij dringend op zoek naar een sponsor voor de techniekschool. Deze sponsor kan ervoor zorgen dat deelnemers mee kunnen blijven doen aan deze techniekschool. Kent u of bent u iemand die hier iets in kan betekenen? Mail dan uw interesse naar eusebio@vogido.nl of lars.hoekstein@vogido.nl, dan maken wij op korte termijn een afspraak met u.

  3 mei U9 toernooi
  Op dinsdag 3 mei (meivakantie) vindt er een U9 toernooi bij VOGIDO plaats. Het U9 toernooi wordt georganiseerd door de VOGIDO Academie en VOGIDO Tournaments. Bij deze 1e editie komen er 16 deelnemers, waarvan onze eigen JO9-1, maar ook enkele BVO teams en top amateurteams.

  Deelnemersveld: NEC, BFC Bussum, Excelsior '31, De Graafschap, DZC '68, Roda '46, RKSV NEO, Quick ‘20, Sparta Enschede, ESC Elburg, DSO Zoetermeer, Rohda Raalte, SV Orion en VOGIDO.

  Ook kunnen wij bij dit toernooi alle hulp gebruiken. Scheidsrechters, kantinepersoneel, wedstrijdsecretariaat, alle hulp is welkom. Vindt u het leuk om te helpen bij het U9 toernooi? Neem dan contact op met organisator Mitch via academie@vogido.nl.

  Dinsdag 3 mei. Start om 10:00 uur en de finales vanaf 15:00 uur. Gratis entree!

  15 mei Vossenjacht
  Voor de jongste jeugd (t/m O12) is er ook dit jaar weer een Vossenjacht. Door de overvolle wedstrijdschema's op zaterdag heeft de activiteitencommissie besloten om dit jaar de Vossenjacht op zondag te organiseren. Op zondag 15 mei starten we om 10.30 uur met de jacht. Bij terugkomst in ons clubgebouw zijn er weer heerlijke versgebakken pannenkoeken.

  Aanmelden gaat per team, dit gaat via de teammanager(s).
  Heb je vragen? Mail naar activiteiten@vogido.nl

  Sponsoren
  Zoals gezegd zijn wij dus op zoek naar een sponsor voor de techniekschool. Maar daarnaast zijn wij ook nog naar andere sponsoren op zoek, zoals bijvoorbeeld trainingspakken voor de trainers/teammanagers. In de afgelopen jaren is het trainersaantal enorm gegroeid. Om al deze trainers te kunnen voorzien van een trainingspak hebben wij dus een aantal sponsoren nodig om dit te kunnen realiseren. Een trainingspak bestaat uit: trainingsjack, trainingsbroek, trainingsshirt (mooi weer) en een dikke trainingsjas (slecht weer). Met meer dan 50 jeugdelftallen komen onze jeugdteams bij allerlei verschillende clubs langs waardoor de naamsbekendheid van de sponsor(en) enorm zal gaan groeien. Hoe mooi is dat? Kent u of bent u iemand die dit wel ziet zitten? Mail dan wederom uw interesse naar eusebio@vogido.nl of lars.hoekstein@vogido.nl.

  Vacatures
  Er staan bij ons nog steeds twee belangrijke vacatures voor volgend seizoen open, namelijk de Meidencoördinator en Hoofdtrainer JO19-1. Neem een kijkje op onze website voor de functieomschrijvingen van deze vacatures: vogido.nl/vacatures-voetbal-academie. Zit er iemand in uw netwerk die geschikt is voor één van deze functies? Schroom dan niet om ons te tippen! Hopelijk worden deze vacatures op korte termijn ingevuld.

  Tot de volgende update in de maand mei! 

  Met sportieve groet,
  VOGIDO Academie