• Graag willen wij jullie meenemen in de ontwikkelingen van afgelopen maand binnen de VOGIDO Academie.

  Corona
  Nadat er voor de spelers al meer mogelijk was qua versoepelingen, zijn de ouders/supporters gelukkig ook weer welkom op ons complex. Ook kan iedereen weer de kantine bezoeken zonder QR-code. Wij heten jullie weer van harte welkom tijdens de wedstrijden, trainingen en in de kantine.

  Techniekschool
  Ondertussen hebben wij al drie trainingen van de techniekschool achter de rug. Op dit moment zien wij een hoop enthousiasme en ontwikkeling bij de deelnemers en de trainers. Deze lijn willen wij graag doortrekken in de komende weken. Deze week (voorjaarsvakantie) wordt er niet getraind.

  Kampioenschappen
  Na eerdere kampioenschappen van de O11-1, O11-2, O12-2 en O13-4 is nu ook de MO13-1 kampioen geworden. De MO13-1 heeft alle 12 wedstrijden in de competitie gewonnen en mag zich nu gaan opmaken in de 1e Klasse. Wij willen deze teams nogmaals feliciteren met het behalen van het kampioenschap en wij wensen alle teams veel succes in de komende competitie(s). Aanstaande zaterdag 26 februari speelt onze O15-1 ook haar kampioenswedstrijd. De O15-1 speelt om 12:45 uur uit bij de Tubanters. Bij deze wedstrijd heeft de O15-1 jullie support hard nodig. Bij een overwinning mag de O15-1 zich als kampioen kronen in de Hoofdklasse en mag het zich bewijzen in de 6e Divisie Landelijk. Wij hopen u graag te zien bij de Tubanters aanstaande zaterdag.

  Vacatures
  Wij zijn nog steeds op zoek naar een trainer voor de O11-4. Dit team heeft helaas (als enige) nog geen vaste trainer. Bent u of kent u iemand die geschikt is voor deze functie? Laat het dan zo snel mogelijk weten via eusebio@vogido.nl of op 06-42323334.

  Tot zover deze maandelijkse update,

  Voor vragen kun je altijd bij ons terecht!

  Met sportieve groet,
  VOGIDO Academie