• We willen jullie weer even een update geven over de zaken binnen de Vogido Academie. We zitten nu rond het einde van een ietwat bijzonder seizoen. Ondertussen zijn we al een paar weken zaterdags weer lekker aan het voetballen middels onderlinge wedstrijden en zien we dat veel teams leuke wedstrijdjes op de mat leggen. Zo zien we nu ook regelmatig dat teams ervoor kiezen om op een groter veld te voetballen in plaats van een half of kwart veld. Dit vinden wij erg mooi om te zien en vanuit dit oogpunt krijgen spelers een andere prikkel dan op het kleine veld. Hierin zit veel uitdaging en komt zowel het fysieke aspect als het inzicht met betrekking tot ruimtes benutten meer tot zijn recht. We zien dat veel spelers dit erg goed oppakken.

 • VOGIDO Academie Cup 2021
  Zoals al eerder aangegeven zijn we nu al een paar weken bezig met de onderlinge wedstrijden. Nu merken we ook dat veel teams wel toe zijn aan andere tegenstanders of andere prikkels, daarom gaan we vanaf 29 mei weer starten met de 2e editie van de Vogido Academie cup. Een 4 weeks toernooi waarbij spelers individueel geprikkeld worden en daarnaast punten kunnen verdienen door onderlinge wedstrijden te spelen. Zo komt er per leeftijdsgroep een winnaar uit de strijd die op basis van 4 toernooidagen de meeste punten heeft verzameld. De wedstrijddagen zullen zaterdags zijn in plaats van de onderlinge wedstrijden die nu plaatsvinden. Op de maandagen en woensdagen zullen de reguliere trainingen gewoon doorgaan. Wij roepen alle trainers en teammanagers op om tijdens deze wedstrijden aanwezig te zijn. Verdere informatie volgt nog.

  Ouders aan de lijn
  Helaas merken wij nog steeds dat er veel ouders aan de lijn staan, zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijden op zaterdag! Wij verzoeken u nogmaals om tijdens de activiteiten van Vogido NIET het terrein te betreden, mits u een rol vervult als bijvoorbeeld trainer, scheidsrechter of teammanager. Het gevolg van deze “onverwachte bezoekers” kan leiden tot het schrappen van de activiteiten op de zaterdagen. U kunt als ouder de wedstrijden op zaterdags bekijken via de livestream op de website van Vogido. Helaas kan dat alleen wanneer uw team op veld 1 speelt. Wij hopen u na verdere versoepelingen weer op het terrein te mogen ontvangen en samen te
  genieten van de wedstrijden bij Vogido. Tot die tijd vragen wij u bovenstaande maatregel in acht te nemen. Bij voorbaat dank.

  U zult het misschien niet eens door hebben door dit bizarre voetbalseizoen, maar het seizoen loopt toch echt bijna op zijn eind. Halverwege juni stopt seizoen 2020/2021. Wij zullen blijven trainen tot aan de zomervakantie. Over de invulling van deze trainingen zullen wij u in de update van mei meer vertellen. Tot zover de update van de maand april graag tot de volgende maand!

  Met sportieve groet,
  Team Vogido Voetbal Academie