• Nieuws update Voetbal Academie februari 2021

  26 feb 2021
 •  

  Wij willen jullie graag meenemen in de afgelopen maand bij de Voetbal Academie. 

  Allereerst is het natuurlijk een beetje een rare maand geweest wegens de flinke sneeuwval die betreft de trainingen flink wat roet in het eten heeft gegooid, hierdoor hebben we bijna 2 weken stilgelegen, gelukkig zijn we ook al een week weer lekker begonnen en begint het lekkere weer zijn intrede te doen. We adviseren u en uw kind om een eigen bidon mee te nemen, gezien het steeds warmer begint te worden en we helaas nog geen gebruik kunnen maken van de kleedkamers. 

 • Onderlinge wedstrijden.

  We betreuren nog altijd dat de competities voor alle spelers van de academie nog niet is hervat. Wij snappen dat elk kind graag weer ‘echte wedstrijden’ willen voetballen. We begrijpen dat de vraag “Waar trainen we nou eigenlijk voor?” bij de spelers begint te dagen, en hopen wij ook van harte dat de KNVB hier snel duidelijkheid over gaat geven.  Om de spelers toch het gevoel van echte wedstijden te geven, hebben we deze week (22-2/24-2) op de trainingen onderlinge wedstrijden ingelast om zo het trainingsritme een beetje te doorbreken en juist het wedstrijdritme en gevoel weer iets terug te brengen. We hebben gemerkt dat veel spelers hier erg enthousiast over zijn. Dit is tevens een mooie pilot om te kijken of we binnen Vogido op de zaterdagen een extra moment in de week kunnen creëren om vaker onderlinge wedstrijdjes te spelen.

  Dit idee hebben we aangedragen naar het hoofdbestuur en die zal hier uitspraak over doen, wij hopen natuurlijk van harte dat we hier snel mee kunnen beginnen, echter moeten we hoe dan ook de uitspraak van het bestuur respecteren. Zodra hier een uitspraak over is gedaan zullen we u natuurlijk op de hoogte stellen via onze website Vogido.nl of via onze sociale media. 

  Trainers aanstellingen volgend seizoen.

  Hoe dit seizoen verder gaat lopen vanwege de coronaperikelen weten wij helaas ook nog niet, wel hebben wij al vooruitgekeken naar volgend seizoen, afgelopen maand hebben wij met veel trainers gesproken, zowel actief als nog niet actief binnen de academie. Zo hebben wij al een groot aantal trainers weten vast te houden voor volgend seizoen en ook een aantal nieuwe trainers weten aan te stellen. Hiermee lopen we ver op schema Deze trainers zullen komende maand duidelijkheid krijgen over hun functie binnen de academie.

  Extra activiteiten

  Op dit moment zijn we aan het oriënteren of het mogelijk is om een extra 3e trainingsdag in te brengen binnen de academie om zo fanatieke spelers verder te ontwikkelen, u kunt het zien als een interne voetbalschool voor spelers van de academie. Dit project staat echter nog in de steigers en wordt op dit moment besproken met het bestuur, we willen dit moment aanpakken om spelers individueel te ontwikkelen door een extra aangepaste training aan te bieden. We zullen u hier meer details en duidelijkheid over geven als we hiermee mogen starten. Houd daarom goed de website in de gaten.

  We hopen jullie een duidelijk beeld te hebben gegeven van de afgelopen periode binnen de academie. 

  Tot de volgende update en blijf vooral gezond!

  Met sportieve groet,
  Vogido Voetbal Academie.