• Beste spelers/ouders/verzorgers/trainers en supporters, Hier vindt u de maandelijkse update van de Vogido Academie. 

  Regio Cup
  YES HET KAN WEER! Afgelopen vrijdag heeft de KNVB aangekondigd dat de Regio Cup vanaf zaterdag 5 juni alsnog van start gaat. Dit zal betekenen dat de Vogido Academie Cup NIET doorgaat. Via de app voetbal.nl kun je naar je eigen team gaan om te kijken tegen wie je de wedstrijden gaat spelen. Als je klikt op jouw eigen team, dan zie je bij “indelingen” de tegenstanders. Op dinsdag 1 juni wordt er bekend gemaakt wanneer je tegen wie speelt bij “programma”. Je teammanager gaat contact opnemen over de zaterdag activiteiten. Lekker met je team weer tegen een andere club spelen, mooi toch?

 • Vogido Academie Cup
  Doordat de Regio Cup van start zal gaan hebben wij ervoor gekozen om de Vogido Academie Cup niet door te laten gaan. Zaterdag 29 mei hebben wij eenmalig de Academie Cup georganiseerd en dit is perfect verlopen. Hopelijk heeft elke speler genoeg plezier gehad en wij wensen iedereen heel veel succes bij de “echte” wedstrijden.

  Belactie Vogido Academie – Vriendenloterij
  Woensdag 19 mei heeft de Vogido Academie een belactie gedaan naar zoveel mogelijk Vogido-leden. Hier hebben wij loten van de Vriendenloterij verkocht om zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren. Wij wachten nog op de bevestiging, maar we kunnen in ieder geval communiceren dat wij meer dan 1.000,- hebben opgehaald  voor de jeugd! Wij zijn hier echt ongelooflijk blij mee. Het opgehaalde bedrag gaan wij herinvesteren in materialen voor de elftallen van de Vogido Academie. Wij willen iedereen hiervoor bedanken die mee heeft geholpen met het ophalen van dit bedrag! Ook zijn er mensen geweest die wij niet hebben gebeld omdat de tijd er op zat of mensen die hebben aangegeven dat zij ons wel een bedrag willen sponsoren, hier zijn wij ook ontzettend blij mee! Als je ons een bedrag wil sponsoren, neem dan contact op met Eusebio op eusebio@vogido.nl of via 06-42323334, want dan kunnen wij nóg meer materialen aanschaffen voor de Vogido Academie.

  Einde seizoen
  Je zult het misschien niet eens door hebben door dit bizarre voetbalseizoen, maar het seizoen loopt toch echt bijna op zijn eind. Halverwege juni stopt seizoen 2020/2021. Wij zullen blijven trainen tot aan de zomervakantie. Over de invulling van deze trainingen zullen wij later meer vertellen. Tot zover de update van de maand mei, graag tot de volgende maand!

  Met sportieve groet,
  Team Vogido Academie