• Fotoalbum receptie

 • Op de goedbezochte nieuwjaarsreceptie, de eerste keer in het verbouwde clubhuis. werd teruggeblikt op de afgelopen twee jaar en vooruit gekeken. De afgelopen periode heeft VOGIDO als vereniging laten zien dat we het echt samen doen. Dat zorgt voor mooie ontwikkelingen zoals de doorontwikkeling van de VOGIDO academie, de verbouwing van het clubhuis, het nieuwe hoofdveld, en de hernieuwde inzet van de vrijwilligers. Maar ook de veerkracht en betrokkenheid zoals de senioren die na twee seizoenen weer lekker kunnen voetballen, de deelname aan alle (online) activiteiten en het stilstaan bij de leden die overleden zijn. De betrokkenheid blijkt ook uit het aantal leden dat gehuldigd werd namelijk:

  25 jaar: Ronald Draaisma, Rick Dijs, Andy Hessing, Rene Bont en Michiel Vaneker

  40 jaar: Martijn Homrighausen, Rik Kloppers, Bob Husken en Marco Lammers

  51 jaar: Gerard Sprakel

  60 jaar: Ferdie Glandrup

  75 jaar: Johan Kaalverink

  En VOGIDO man van het jaar Pauw Jager

  Sportief gezien startte het seizoen 2023 met 55 teams, net zoveel als voor de pandemie. Het eerste elftal moest beginnen in de derde klasse. Degradatie uit de 2de klasse kon ondanks een eindsprint niet worden voorkomen. Daar tegenover staat de promotie van JO15-1 naar divisieniveau. 

  Het jaar 2022 is gebruikt om na Corona de draad weer op te pakken. Dat is aardig gelukt maar kijkend naar de komende jaren liggen er nog genoeg uitdagingen voor de  toekomst van VOGIDO. Het bestuur kan en wil daar niet alleen over nadenken. Samen met de leden wordt in de komende maanden in een aantal bijeenkomsten een toekomstplan gemaakt. Daarin zullen de speerpunten uit de ALV aan de orde komen zoals energiebesparing, de sportieve uitdaging van de nieuwe opzet van de competitie en het vrijwilligersbeleid. Hoewel het een maatschappelijk gegeven is dat het vrijwilligerswerk onder druk staat, heeft VOGIDO veel betrokken leden. Het bestuur hoopt dan ook, dat als je een uitnodiging krijgt om mee te praten, hier gehoor aangegeven wordt. Zodat er een breed draagvlak ontstaat voor de plannen die ontwikkeld worden. 
 • VOGIDO man van het jaar:

  Pauw Jager

 • Johan Kaalverink (75 jaar lid),

  Gerard Sprakel (50 jaar lid),

  Ferry Glandrup (60 jaar lid)

 • Marco Lammers,

  Bob Husken, 

  Martijn Homrighausen,

  Rik Kloppers,

  (allen 40 jaar lid)

 • Andy Hessing,

  Ronald Draaisma,

  Dijs,

  Michiel Vaneker

  (allen 25 jaar lid)

   

  Niet aanwezig: Rene Bont