• Nieuwe en terugkerende selectiespelers 2019-2020

  13 jul 2019
 • De selectie van VOGIDO is voor het nieuwe seizoen uitgebreid met een aantal nieuwe spelers, komende van andere verenigingen. Hier zijn we zeer blij mee. We stellen ze graag even aan je voor. Tegen de nieuwe spelers zeggen we vooral: Welkom en heel veel succes. Samen maken we er wat moois van! 

  Er zijn een divers aantal terugkerende selectiespelers, die door diverse omstandigheden het afgelopen seizoen niet of nagenoeg niet erbij waren. Welkom terug, mannen!   

 • Naam: Twan van den Abeelen
  Leeftijd: 22 Jaar
  Afkomstig van: Sparta Enschede 1
  Positie: Middenvelder
  Waarom VOGIDO: Ik heb gekozen voor VOGIDO omdat het een mooie club is, in een sterke competitie speelt en ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging.
  Doelstelling: Veel minuten maken en belangrijk zijn voor het team!

 • Naam: Max Kuipers
  Leeftijd: 24 jaar
  Afkomstig van: Sparta Enschede 1
  Plaats: Aanvaller
  Waarom VOGIDO: Vogido lijkt mij een mooie, gezellige en goed georganiseerde club. Ook spelen ze op een mooi niveau in een leuke competitie. Ik heb in het verleden vaak tegen Vogido gevoetbald en was altijd al onder de indruk van het mooie sportpark. Twan en Glenn van Sparta waren al eerder rond met Vogido, door de goede verhalen van hun kant hebben zij mij overgehaald om ook de overstap te maken naar Vogido!
  Doelstelling: Mijn persoonlijke doelstelling is een basisplaats veroveren en belangrijk worden voor het team. Als team hoop ik dat we samen groeien en een mooi jaar tegemoet gaan met als doelstelling een periode binnenhalen!

 • Naam: Glenn Hauber
  Leeftijd: 23 jaar
  Afkomstig van: Het afgelopen seizoen speelde ik voor het tweede elftal van Sparta Enschede dat uitkwam in de Reserve Hoofdklasse Zaterdag. Ik speel voornamelijk als controlerende middenvelder. Afgelopen seizoen heb ik de overstap gemaakt naar Vogido. Dit vanwege het feit dat ik bij deze club ooit ben begonnen met voetballen. Hierdoor weet ik dat het een gemoedelijke en prettige club is om bij te voetballen. Daarnaast ken ik nog een flink aantal jongens van de selectie en kijk ik ernaar uit om (weer) met ze te kunnen voetballen.
  Doelstelling: Voor komend seizoen is mijn persoonlijke doel om mij verder te ontwikkelen als speler en om belangrijk te zijn voor het eerste elftal van Vogido. Al met al hoop ik met Vogido een geweldig seizoen tegemoet te gaan met daarbij de nodige prestaties en plezier.

 • Naam: Jeremy Mayamba
  Leeftijd: 21 jaar
  Vorige club: Tubanters
  Waarom Vogido: Het is een mooie vereniging met een jonge ploeg in de 2e klasse die wilt voetballen.
  Doelstelling: Plek in de middenmoot en 8 goals.

 • Naam: Israel Mayamba
  Leeftijd: 19 jaar
  Afkomstig van: Gvv Eilermark
  Waarom VOGIDO: VOGIDO is een betrouwbare club, ik heb er in het verleden eerder gespeeld. Na uitstapjes bij SC Enschede en Eilermark, keer ik graag weer terug.
  Doelstelling: Basisspeler worden.

 • Naam: Ruben Kappert
  Leeftijd: 22
  Afwezigheid selectie: Na 2 jaar in de selectie heb ik vorig jaar besloten om in een vriendenteam te gaan spelen.
  Plaats: Verdediger/Middenvelder
  Doelstelling: Ik heb besloten om weer terug te gaan naar de selectie om weer fit te worden en op niveau aan te haken. Met als persoonlijke doelstelling zo veel mogelijk te spelen en het team te helpen, om er vervolgens met zijn allen een geweldig seizoen van te maken!

 • Naam: Niek Barelds
  Leeftijd: 21 jaar
  Afwezig: in verband door stage in Gran Canaria, in de periode afgelopen september tot en met februari 2019.
  Plaats: scorende middenvelder
  Doelstelling: Mijn doelstelling voor volgend seizoen is om in het eerste elftal te spelen. Door hard te werken deze zomer zal ik zeker een kan maken. Een speler die bereid is om het uiterste eruit te halen.

 • Naam: Youp Johannink
  Leeftijd: 22
  Afwezigheid: Voorste kruisband blessure
  Plaats: spits/ aanvallende middenvelder
  Doelstelling: Nadat ik in april vorig jaar mijn voorste kruisband heb afgescheurd, staat sinds de operatie in oktober 2018 alles op sportief gebied in het teken van revalideren. Daarom is voor mij de eerste belangrijke doelstelling om weer helemaal fit te worden. Daarna zal ik graag mijn terugkeer maken in het eerste elftal. Met een jonge groep staan we voor een uitdagend jaar, waarin veel kan en zal gebeuren.

 • Naam: Lars Vermaas
  Leeftijd: 22 jaar
  Afwezigheid: vanaf de F’jes voetbal ik al bij Vogido. Helaas heb ik de afgelopen twee seizoenen maar enkele wedstrijden kunnen voetballen i.v.m. een knieblessure en mijn studie. Ik studeer aan de Pabo in Enschede. Voor deze studie heb ik een halfjaar mijn minor gevolgd in Huelva, Zuid-Spanje.
  Plaats: Ik ben een linksbenige middenvelder en kan daar op iedere positie uit. Mijn hoogtepunt bij Vogido was het kampioenschap in de 3e klasse in 2017.
  Doelstelling: Mijn doelstelling voor aankomend seizoen is om aan te sluiten bij het 1e elftal en hier blessurevrij te voetballen. Ik ben blij om weer terug te zijn en hoop op wederom een mooi seizoen bij Vogido.

 • Jasper Bos
  Leeftijd: 19 jaar
  Afkomstig: eerste jaar A2 tweede jaar A1.
  Plaats: verdediger.
  Doelstelling: Basisspeler worden bij het tweede elftal.