• Onderstaand verslag is geschreven door onze correspondent ter plekke en speelster van de MO17: Minu Peters

   

  Om 15.30 uur stond het Mo17 team klaar voor vertrek bij Vogido. Met auto’s vol begeleiders, te grote tassen en gezellige voetbalmeiden, vertrokken we richting Venray. Rond 18.00 uur kwamen we aan op de sportclub. De luchtbedden werden opgeblazen en vervolgens liepen we naar de kantine voor het avondeten. Terwijl wij onze chemische kip en gehaktballetjes aten, bestelden de coaches Dominos pizza’s voor zichzelf. Na het avondeten, werden er veel snacks ingeslagen bij de appie en werden er gezellige kaartspellen gespeeld. Later op de avond was er een disco waar alle teams feest vierden en daarna werd er nog verder gelachen in de tent. 

  Nadat iedereen zo’n vier uur slaap had gehad, ging de wekker. We ontbeten en trokken onze tenue’s aan. Inmiddels waren alle tenten vol met andere teams uit Nederland. Er stonden zwembadjes en er hingen slingers; het was één groot feest. Het leek een beetje op de camping van Renesse als je langs alle tenten liep. Het was heerlijk weer, overal was keiharde muziek en er hing een gezellige sfeer. Ondanks de beroerde nacht, leverde ons team een topprestatie: we wonnen alle wedstrijden en stonden dus op nummer 1 in onze poule. 

  Zaterdagavond lag iedereen al vroeg op z’n luchtbed, want er was een beker te winnen. De eerste drie wedstrijden werden gelijk gespeeld. Ons team gaf niet op. We gaven alles wat we in ons hadden. We hadden zoveel energie en wonnen de vierde wedstrijd met  2-0 tegen Assendelft. In de pauze werd er wat gerekend en hieruit volgde dat als we de laatste wedstrijd tegen Venray zouden winnen, we de tweede plek konden bemachtigen. Iedereen ging er vol voor en hierdoor wonnen we met 1-0. Met een grote beker reden we, moe maar voldaan, weer terug naar Enschede. 

  Een weekend vol voetballen en gezelligheid. Het was geweldig! 
  Wij willen Vogido bedanken dat dit mogelijk is gemaakt.