• Medische verzorging

  VOGIDO heeft een medisch team, bestaande uit meerdere specialisten. Hierin is het uniek in de regio qua invulling en werkwijze. Er is een continue bezetting gedurende het vrij toegankelijke inloopspreekuur (elke maandag 19.00 uur),  tijdens de selectie trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en in het weekend bij de 1e selectie en Jo19.

  De invulling vindt plaats op basis van een medisch plan (operationeel). Doelstelling is een optimale begeleiding voor de spelers met als doel een verantwoorde en geprotocolleerde rentree (return to play). VOGIDO heeft een strategische samenwerking met FysioHolland. Kennis, voorzieningen en expertise is hiermee voorhanden. Er zijn korte lijnen naar huisartsen en andere 2e lijns zorgspecialisten. Hierin zijn we onderscheidend. We kunnen snel doorschakelen.

  Vanuit het medische team zijn de korte lijnen in de communicatie en de duidelijkheid richting spelers en trainers de kernkwaliteiten. Heb je contacten met een andere fysiotherapeut? Geen enkel probleem, daar stemmen we mee af zodat u weet wat het beste is voor u. We maken geen onderscheid in jeugdspelers, dames en/of heren. Voor ons verdient iedereen een kwalitatieve goede begeleiding. Neem contact met ons op, we kunnen u vast en zeker helpen.

 • Bezettingrooster (per week) • Maandag

  Dinsdag

  Woensdag

  Donderdag

  Vrijdag

  Zaterdag

  Zondag

  Inloopspreekuur

  Gerard Vehof

   

   

   

   

   

   

  Verzorging selectie

   

  Gerard Vehof

  Roos van der Horn

   

  Wouter Verberne

  Kirsten Ebeltjes

   

   

   

  Conditietraining

   

  Marcel Oosterveen

   

   

   

   

   

  Hersteltraining

   

  Marcel Oosterveen

   

   

   

   

   

  Wedstrijd Jo19-1 elftal

   

   

   

   

   

  Kirsten Ebeltjes

   

  Wedstrijd 1e elftal

   

   

   

   

   

   

  Jan Willem Arends

  Procesbegeleiding

  Marcel Oosterveen

  Marcel Oosterveen

  Marcel Oosterveen

  Marcel Oosterveen

  Marcel Oosterveen

  Marcel Oosterveen

  Marcel Oosterveen