• Vanaf het nieuwe seizoen 2018-2019 is Marcel Degenaar verantwoordelijk voor de selectie van VOGIDO. "Na diverse boeiende en inspirerende gesprekken, zijn we samen tot de conclusie gekomen, dat we er wat moois van kunnen maken", aldus Tjalling Dilling die namens het bestuur en het technische hart spreekt. 

    "Marcel Degenaar heeft zijn sporen verdiend in de voetballerij. Als trainer heeft hij bij diverse clubs in de regio een fijne en goede samenwerking gehad (Omhoog, TVC'28, Berghuizen, KOSC, Tubantia). Op dit moment is Marcel bij Juliana'32 actief. Hierbij valt op dat het bijna allemaal langlopende overeenkomsten zijn", aldus Dilling. Verenigingen met een goed perspectief spreken Marcel aan. Dat blijkt uit zijn vorige aanstellingen. "Verder bouwen, vertrouwen geven en de weg samen omhoog bewandelen, dat zijn de mooie onderdelen van het trainersvak", aldus een uiterst contente Degenaar. "VOGIDO heeft een goede jeugd en er is een relatief jonge selectie met perspectief, dat willen we verder uitbouwen".

    Marcel Degenaar is woonachtig in Hengelo, getrouwd met Dorien en heeft twee kinderen (Melvin en Lloyd). Zakelijk werkt hij als HR adviseur bij een groot bedrijf in de regio.

    "De officiële handtekeningen worden binnen nu en een paar dagen gezet. Als vereniging zijn wij blij dat Marcel bereid is om zijn kennis en kwaliteiten in te zetten. We kijken er vol vertrouwen naar uit. Aan de huidige selectie en begeleiding is dit seizoen de mooie taak weggelegd om Marcel een goed niveau te bieden. Hierin heb ik alle vertrouwen!", sluit Tjalling Dilling af.