• Doe je maatschappelijke stage bij Vogido!

 • Ook dit jaar kunnen jullie weer maatschappelijkestage lopen bij Vogido. We hebben bij onze vereniging, een van de grootste voetbal verenigingen van Enschede, weer verschillende mogelijkheden. Voor een aantal van deze mogelijkheden is voetbal ervaring niet maar ook hebben we op het gebied van voetbal nog een aantal plekken.

  De stage's kunnen per direct worden begonnen maar je kunt je bijvoorbeeld ook opgeven voor volgend jaar maart en april.  Wil je in aanmerking komen voor een leuke plek bij Vogido om je stage te lopen stuur dan een mail naar stage@vogido.nl met je naam, adresgegevens, telefoon, e-mailadres uiteraard kun je dit aanvullen met je persoonlijke ervaring met verenigingswerk en of andere dingen die van belang kunnen zijn. Vermeld ook de voorkeur voor de verschillende plekken. We zullen je naar aanleiding van de mail uitnodigen voor een kennismakingsgesprek waar we een en ander voor wat betreft het stage lopen kunnen vastleggen.

 • Stagelopen in het clubhuis

  stagelopen in het clubhuis, hier help je de barmedewerkers met allerlei werkzaamheden zoals helpen in de keuken, en de verkoop van frisdranken en koffie. Deze taken zijn voor de jullie opgedeeld in blokken in het weekend van 5 uur. 

 • Stagelopen op het veld (trainer)

  assistent trainer pupillen, op de maandag en woensdag van 15.15 uur tot 18.00 uur help je dan met het trainen geven aan de pupillen van Vogido.

 • Stagelopen als scheidsrechter

  Scheidsrechter/spelleider Pupillen hier geef je leiding aan de wedstrijden van de pupillen op de zaterdagmorgen.

 • Stagelopen als terreinbeheerder

  Hulp terreinbeheer hier ondersteun je de mensen van het terrein beheer in het klaarzetten en opruimen van materialen om training/wedstrijden te spelen, het schoonhouden van het kleedgebouw en ander voorkomende zaken.