• Levi Beunders jeugdkeeper van het jaar RKSV VOGIDO

  22 jun 2024
 • Afgelopen dinsdag hebben de jeugdkeep(st)ers van VOGIDO voor de laatste keer dit seizoen deelgenomen aan de keeperstrainingen. Zoals gewoonlijk met een keepersbattle met na afloop een hapje, een drankje en de uitreiking van de jaarlijkse keepersprijzen. Levi Beunders werd uitgeroepen tot jeugdkeeper van het jaar. Hij was dit seizoen bij de train(st)ers opgevallen door zijn nimmer aflatende enthousiasme, zijn behulpzaamheid en zijn meer dan 100% inzet wekelijks. Naast deze prijs ontving hij tevens de prijs van het trainingsbeest omdat hij geen enkele training oversloeg. Mats Nieuwenhuis ontving de aanmoedigingsprijs. Hij viel op door zijn leergierigheid, inzet en vorderingen.

  Met de laatste keeperstraining van dit seizoen kwam er tevens een einde aan de huidige samenstelling van de train(st)ers van de Vogido-keepersgroep en is het tijd voor een frisse wind. Ilona, Harry en Rene gaven al eerder aan dat privé en het verzorgen van de trainingen steeds moeilijker te combineren valt. Zelf wil ik mij na 12 seizoenen wat meer gaan richten op mijn eigen keepersschool. Ilona, Harry en Rene hartelijk dank voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Ik zal jullie enthousiasme en humor gaan missen. Dit geldt tevens voor de jeugdkeepers Guus, Bram, Stian en Joey die wekelijks hielpen bij het verzorgen van de trainingen. Ook aan jullie dank jongens. Samen hebben wij er mooie en leerzame jaren van gemaakt.

  Rest mij vanaf deze plaats dan nog Christie Draaisma te danken voor haar inzet maar ook de keep(st)ers en de ouders voor hun inzet en betrokkenheid. Mede hierdoor heb ik de afgelopen 12 seizoenen bij VOGIDO als warm en prettig ervaren.

  Alvast een hele fijne vakantie gewenst en veel sportief succes gewenst !

  Marcel de Vries
  Coördinator Jeugdkeepers
  RKSV Vogido