• Ja ik zeg lekker weer omdat de zon schijnt en we mogen weer een potje ballen.
  Tegen Zwolle thuis om half drie de aftrap dus uiterlijk half twee aan wezig.

  Iedereen was gespannen wand het ging er weer om en als het kan het liefst winnen .
  Dat was de opdracht winnen Hahaha.
  De prrt zetten iedereen op de rij en en daar gingen we gelijk druk zetten en er boven op de tegenstander geen ruimte geven had ik nog even mee gegeven.
  Zwolle is een gedegen tegenstander die op de vierde plek staat dus rekening houden op zware tegenstand.
  De dames deden wat ze doen moesten en het eerste doelpunt kwam al gauw in de derde minuut een mooie opgebouwde aanval bracht miron via een lange run naar de achterlijn en daar kwam een schot uit die regelrecht het doel in ging klabam 1-0 de opluchting was groot en de spanning was weg.
  Na de prrt kwam Zwolle voor het doel maar helaas de poging werd afgeslagen door de verdediging die uiteraard op scherp stond .
  Er werd mooi gespeeld en veel druk uitgeoefend dat resulteerde in het tweede doelpunt na een mooie combinatie via het midden veld nam onze anneke de bal op haar slof en de 2-0 was geboren wat en prachtig schot en zo strak pfff keurig hoor.
  Er was inmiddels een half uur gespeeld en ik dacht nog even voor de rust nog een er bij dan zijn we tevreden en dat geeft echt rust
  De tegen stander uit Zwolle voerde de druk weer op om voor rust toch nog een punt te maken echter kwam het punt van onze zijde de 3-0 ging via een prachtig opgebouwde aanval dwars door het midden op de slof van miron en daar was hij dan en dit geeft opluchting geloof me.
  De prrt maakte er voor de eerste helft een einde aan en dat was ook wel nodig wat een uitputtingsslag was het de zon staat hoog aan de hemel de temperatuur lag rond de 18 graden en dat is wel even wennen met zo'n Groote inzet van de dames.
  Nu is ertussendoor de rust altijd het gebruikelijk ritueel in de kleed kamer van de trainer en vlagger en ik heb ook zo mij eigen ritueel zoals het verdiende of beter gezegd het bekende sigaretje maar dat is sinds een paar weken verleden tijd dus maar even lekker genieten van de verdiende 3-0 en even babbelen met de harde kern en dat is ook altijd wel gezellig vooral als je voorstaat Hahaha.
  De dames kwamen weer terug en de prrt deed zijn werk de ploeg uit Zwolle begon sterk en wij lieten ons eigenlijk een beetje verassen daar door er zijn zo van die momenten dat je denkt kom op nou denk niet dat je al gewonnen hebt we moeten nog 45 minuten hoor.
  Gelukkig kwam de 4-0 er aan mooie uitgespeelde kans en amber tekende wederom voor deze mooi hoor goed gedaan.
  Ze had al een aantal kansen gehad en ze baalde als een stekker ja ja dat kan je zien als team manager Hahaha er over er langs er voor er achter maar nog niet er in en nu Hehe eindelijk er in Hahaha mooie kopbal hoor eva en wat een opluchting je kan het wel hoor en de 5-0 staat dan ook op jouw naam kort er achter aan de uitgespeelde kans van Brit ja u hoort het goed Brit onze topper uit de verdediging die nam een run naar voren en plaatste de bal tussen de palen het was wel een beetje gerommel maar onze Brit lette goed op en benutten haar kans toppertje hoor 6-0 van jou schoen .
  Zwolle was op papier een geduchte tegen stander maar de ploeg had een aantal van hun speelsters niet en daar hadden ze last van maar des ondanks bleven ze wel ballen en de inzet werd dan ook beloond met de 6-1 en kort er na de 6-2 dankzij de inzet van de gehavende ploeg werd de uitslag 6-2 toen de prrt er een einde aan maakte in de pocket toch weer een stapje dichter bij .
  Dichter bij de top zal ik maar zeggen

  Alle speelsters bedankt voor jullie goede scherpe en strijdlustige inzet .

  Juliet bedank dat je met ons meedeed en je scherpe goede inzet topper ben je.

  Harde kern bedankt dat jullie er wederom weer waren en de twaalfde man wilde zijn ook al dachten sommige dat de uitslag 7-2 was ipv 6-2 Hahaha maar ik kan dat wel begrijpen hoor als je zo staat te babbelen aan de lijn dat je de tel kwijt raakt Hahaha

  De scheidsrechter bedankt voor het leiden van de match.

  En uiteraard Zwolle bedankt voor het sportieve spel en veel succes verder.
  Complimentje extra voor jullie leider/trainer.
  Herman willen en ikke bedankt.

  En dan nog de woman off the match in mijn beleving allemaal maar eentje in het bijzonder en dat is JULIET thanks girl
  Iedereen nog een fijne zondag en tot de volgende match maar weer .