• Kledingsponsor Patrick

 • VOGIDO heeft een unieke samenwerking met Brandsfit en Patrick op gebied van kledingsponsoring. Brandsfit, de importeur van kledingmerk Patrick, biedt meer dan alleen de kleding. Het bedrijf heeft veel landelijke sponsoren waardoor VOGIDO samen met de (lokale) clubsponsoren in staat is tegen lage kosten een clubtenue aan de leden te kunnen bieden. In verschillende fasen (te beginnen met de jeugd in 2016) zullen alle leden van de club in nieuwe, voor VOGIDO op maat gemaakte, tenues worden gestoken. Bovendien krijgt VOGIDO een eigen Patrick webshop waar tegen aantrekkelijke tarieven kleding besteld kan worden. 

 • Brandsfit brengt clubs, sponsors en gepersonaliseerde sportkleding van het merk Patrick op een slimme manier bij elkaar. Brandsfit levert Patrick voetbaltenues die deels zijn voorzien zijn van grotere, nationale sponsors. Het is aan de club om te bepalen hoeveel van de beschikbare plekken op het tenue ingezet worden voor landelijke, dan wel eigen, sponsoren. Het voordeel? Aantrekkelijke tarieven voor de tenues en betaalbare exposure op de shirts voor clubsponsors. De kosten worden immers verdeeld en vallen een stuk lager uit dan reguliere kledingsponsoring. 

 • Patrick Kleding

 • Brandsfit levert kleding van het merk Patrick volledig op maat voor VOGIDO. Dat betekent dat de kleding al in de fabriek wordt voorzien van clublogo op de borst, clubnaam in de kraag en sponsoruitingen op 5 plekken door middel van hoogwaardige sublimatie. Dus geen loslatende uitingen maar een professionele uitstraling.

 • Mogelijkheden voor sponsoren

  Als sponsor krijgt u veel meer exposure voor hetzelfde geld! En uw naam wordt gekoppeld aan landelijke sponsoren, een prima extra referentie. In 2016 steekt VOGIDO de jeugd in het nieuw. Later volgen ook de senioren. Om de jeugd vanaf het nieuwe seizoen in nieuwe Patrick tenues te laten spelen hebben we zo veel mogelijk sponsoren nodig. Per tenue zijn er 5 plekken voor sponsoren, de borst, rug, 2 mouwen en de broek. In totaal zijn er ruim 700 jeugdleden actief, van 5 tot 18 jaar oud, verdeeld over ca. 50 teams. Uw logo staat al op de rug van al deze spelers voor slechts 5,50 per shirt per jaar!

  Interesse?

  Ook sponsoren? Neem dan contact met ons op via email of telefonisch via 06 5369 4351 (Rob Schuiling). We nemen de mogelijkheden graag met u door.