• Keepersgroep

  De keeperstrainingen worden verzorgd door opgeleide jeugdkeeperstrainers dan wel trainers die enige ervaring hebben in of met het keepen. Tezamen met de Keepers Coördinator vormen zij de keepersgroep binnen de vereniging en dragen zij zorg voor de implementatie en het ten uitvoer brengen van het opleidingsplan voor de jeugdkeeper.
  Als uitgangspunt voor de trainingen is gekozen voor "prestatie" en "plezier in keepen". Twee componenten die elkaar niet hoeven te bijten. Binnen de vereniging zijn de niveaus namelijk erg divers en ook de overwegingen om de trainingen te gaan volgen zijn zeer verschillend. Afhankelijk van zijn/haar interesse en vooral ook mogelijkheden, zullen de trainingen worden gegeven. Echter voor alle trainingen gelden technische en tactische uitgangspunten. Deze uitgangspunten zijn in principe voor de verschillende vergelijkbare niveaus hetzelfde. De hoofdreden waarom iemand de trainingen volgt is in veel gevallen, dat hij/zij beter wil leren keepen. Of je nu veel of wat minder talent hebt, je wilt toch graag wat beter worden.

  Het komen tot betere prestaties is dan ook ons doel. Om de trainingen in goede banen te kunnen leiden zijn er een aantal gedragsregels opgesteld. Bij deelname aan de trainingen gaan we er vanuit dat een ieder zich hieraan zal houden.

 • Klik op bovenstaande afbeelding van de keepersschool om direct naar de Vogido pagina
  te gaan met het laatste nieuws van de keepesrtrainingen bij Vogido.

 • Keeperstrainers

  Geen informatie

 • Trainingsschema

 • Je persoonlijke trainingsschema kun je terugvinden in je Voetbal.nl app. Onder programma staan alle voor jouw geplande trainingen. Via deze weg worden eventuele afgelastingen of verplaatsingen gecommuniceerd met jou. Heb je de app nog niet? Klik op het Voetbal.nl logo hiernaast.