• NEO JO8-2 - Vogido JO8-1
  Zaterdag 7-3-2020 tijd: 8:30
  Aanwezig: Lars, Mats, Mees, Olivier, Pim, Raoul, Rink, Silvan Afwezig: Jayden

  Op een zonnig sportpark ‘t Wooldrik stond vandaag de wedstrijd tegen NEO JO8-2 op het programma. Na de off day van vorige week tegen MVV, was het vandaag zaak om uit een ander vaatje te tappen. Verliezen hoort immers bij voetbal alleen moet je wel de inzet tonen om er wat van te willen maken.

  Met Lars de eerste helft op doel kon er worden afgetrapt door Vogido. Vanaf het begin was duidelijk dat onze jongens er vandaag voor wilde knokken. Er werd hard gewerkt door alle spelers en ook verdedigend werd er niet verzaakt. NEO liet zien over een voetballend team te beschikken en de thuisploeg wist zijn spelers net iets makkelijker te vinden. Een doelpunt hing dan ook in de lucht en die kwam er ook. Een schot van Afstand was Lars te machtig en NEO stond op 1-0. Achtereenvolgens Olivier, Mats en Pim wisten kansen van NEO onschadelijk te maken en ook Lars wist een paar ballen tegen te houden. Toen de bal door het midden werd uitverdedigd, kon de aanvaller van NEO de bal veroveren en de 2-0 voorsprong binnen schieten. Vogido kon niet echt uitbreken en een schotje van Olivier kon worden gepakt door de keeper.

  NEO wist zijn 3e treffer aan te tekenen door een goede combinatie af te ronden. Nadat Silvan met een pass Rink wist te bereiken leek de 1e treffer in de maak. Het schot kon nog net worden gekeerd door de keeper. Uit de corner van Rink belande de bal bij Olivier die met een lobje de keeper wist te passeren en de stand op 3-1 bracht. NEO bleef lekker samenspelen en wist de voorsprong voor rust uit te breiden naar 5-1.
  De 2e helft zette NEO de turbo aan en kon binnen korte tijd uitlopen naar 8-1. Mees die de 2e helft op doel stond wist nog wel een paar reddingen te maken, maar de thuisploeg was een maatje te groot. Ondanks het feit dat de achterstand steeds groter werd, bleef de ploeg elkaar helpen en gingen ze niet bij de pakken neerzitten. Een lange uittrap van Mees belande bij Silvan, maar helaas ging zijn schot net over. Neo prikte er nog 3 bij en hiermee kwam de tussenstand op 11-1.

  Vogido wist zichzelf te belonen met een verdiende 2e treffer toen Raoul, Rink wegstuurde en die de bal achter de keeper schoot. De laatste goal was voor de thuisploeg die de bal eerst tegen Mees schoten, toen de lat raakte, waarna de bal voor de spits belande die de bal kon intikken. De eindstand werd hiermee op 12-2 gebracht.

  Vandaag hebben we verloren van een betere tegenstander die net even wat makkelijker de vrije mensen weet te bereiken. Winstpunten van vandaag waren dat er werklust en inzet was te zien en er als een team is gestreden.

  De doelpuntenmakers van vandaag waren:
  Olivier 1 x, Rink 1 x

  Volgende wedstrijd:
  Zaterdag 14 Maart 8:30
  De Tubanters 1897 JO8-1 - Vogido JO8-1