• Jeugdkeeper van het jaar

  28 jun 2020
 • Voor de 5e keer op rij bij RKSV VOGIDO heeft de keepersgroep op woensdag 17 juni jl., tijdens de laatste keeperstraining van dit seizoen, de keepersprijzen uitgereikt.

  En wat een geweldige winnaar dit seizoen van de titel jeugdkeeper van het jaar !!!
  Zo gedreven, zoveel plezier, zo sociaal, zoveel talent en niet eens beseffend waartoe hij allemaal in staat is. Stian Aarnink, keeper van JO13-2 , ontving uit handen van de vorige winnaar en een van zijn beste vrienden, Guus 'Brammetje' Palstra, de wisselbokaal en ter herinnering een mooie behoudbokaal. De trainers waren unaniem in hun beslissingen. Stian verdiende de titel dit seizoen.

 • Verder een unieke situatie. Waar normaliter een of twee keep(st)ers zich mogen kronen tot trainingsbeest, hadden we er dit jaar maar liefst zes. Een ongekend aantal en nog niet eerder voorgekomen. Levi Beunders JO11-1, Ties Menzing JO11-5, Joey Kaspers JO11-5, Bram Nijenboer JO10-4, Thomas Hassink JO10-3 en Daniël Terpstra JO15-1 sloegen geen enkele keeperstraining over. Ook grote klasse. Zij werden beloond met een certificaat en een medaille. Allen van harte proficiat met jullie prijzen.

  Trainers Harrie, Nathan en Giel hartelijk dank voor jullie inbreng dit seizoen. Mede namens jullie groeit de keepersgroep binnen Vogido en ontwikkelen de keep(st)ers zich.
  Ik ben blij dat jullie ook aankomend seizoen weer van de partij zullen zijn dus op naar weer een mooi trainingsjaar bij RKSV Vogido !
  De info over de jeugdkeeperstrainingen volgt vlak voor het nieuwe seizoen via de e-mail en op de website van Keepersschool Oldenzaal - Enschede (www.keepersschoololdenzaal.nl).

  Rest mij allen alvast een hele fijne vakantie toe te wensen en tot ziens in het nieuwe seizoen.

  Marcel de Vries
  Coördinator Jeugdkeepers
  RKSV Vogido