• Beste trainer/coach/teammanager/ouders,

  Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Als TC zijn we druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Een aantal belangrijke ontwikkelen willen we via deze weg graag met jullie delen;Vanaf het seizoen 2017/2018 zullen we een vast extra trainingsmoment aanbieden voor onze lagere O9 en O11 pupillen, zodat ook zij allemaal 2 keer in de week kunnen trainen. Dit extra trainingsmoment zal plaatsvinden op de maandagmiddag/avond;

  O9-pupillen: 15:45 uur tot 16:45 uur
  O11-pupillen: 17:00 uur tot 18:00 uur

  Voor dit extra trainingsmoment zijn we nog op zoek naar trainers/begeleiders die hun steentje willen bijdragen. Als TC vinden we het erg belangrijk dat iedereen bij VOGIDO 2 keer in de week kan trainen en daarom voeren we dit ook door in het nieuwe seizoen. In de praktijk is het echter heel lastig gebleken om voor deze trainingsmomenten trainers/begeleiders te vinden. Hiervoor doen wij dan ook een beroep op eenieder die zijn steentje bij wil dragen. Vanuit de TC zal er altijd begeleiding aanwezig zijn we zullen ook trainingen aanbieden die geschikt zijn voor deze leeftijdsgroepen. Ook als we niet voldoende trainers/begeleiders kunnen vinden zullen we de trainingen door laten gaan. Echter zal het de kwaliteit van de trainingen niet altijd ten goede komen als er een matige bezetting is kwa begeleiding. De maandagtrainingen beginnen op 11 september!

  Naast de maandagtraining zal uiteraard ook de woensdag weer plaatsvinden elke week. Ook voor dit trainingsmoment zijn we nog op zoek naar trainers/begeleiders. De tijden zijn hetzelfde als op de maandag. De woensdagtrainingen zullen beginnen op 6 september!

 • Om alle trainers/coaches/teammanagers/begeleiders van de pupillen wat handvatten te geven organiseren we een bijeenkomst op 6 september om 18:30 uur in de kantine van VOGIDO. Dit is een interactieve bijeenkomst en hiervoor zijn alle trainers/coaches/teammanagers en begeleiders uitgenodigd. Graag horen we indien mogelijk of je hierbij aanwezig bent. Dit kan door een mail te sturen naar kevinvdzweerde@outlook.com . Ook indien je overweegt om wat te gaan doen in de begeleiding van O9 en O11 pupillen ben je hierbij van harte uitgenodigd.