•  

   

  Willy Reijmerink

  12-7-1938  *  4-2-2023

 • Vandaag ontvingen wij het bericht van het overlijden van Willy Reijmerink, na  een kort ziekbed. Willy was al lid van onze vereniging in 1948 en zou dus dit jaar zijn 75 jarig jubileum hebben gevierd. Een mijlpaal die hij helaas niet meer mee zal maken. Willy is, op de laatste jaren na, altijd actief geweest voor de vereniging. Eerst als jeugdspeler, daarna als speler van het eerste, later in diverse seniorenteams om in de jaren 80 zijn voetbalcarrière, wegens gezondheidsproblemen, af te sluiten bij de veteranen. 

  Naast het zelf voetballen was hij leider van diverse elftallen  en samen met zijn vrouw Rikie hebben ze jaren de inkoop voor het clubhuis gedaan. Niet alleen voetballen maar ook kaarten was een favoriete bezigheid en Willy was dan ook een van de kaarters die elke donderdag bij de club act de présence gaf om een kaartje te leggen. Maar er werd niet gekaart voordat hij eerst samen met Richard Kloppers en later met Rudie Tiehuis, het kas geld van de baromzet had geteld. Voor al deze inzet was Willy terecht benoemd als lid van verdienste. 

  Na het overlijden van zijn vrouw en de verhuizing naar het verpleeghuis kwam Willy niet veel meer bij de club, maar hij bleef ons wel volgen. Hij was tot voor kort precies op de hoogte hoe het met zijn clubje ging. Met het overlijden van Willy is er een lid heengegaan met een lange VOGIDO geschiedenis die zijn sporen heeft verdiend bij de club.

   We wensen Robert, Sandra, partners en kleinkinderen en overige familie sterkte met het verwerken van dit verlies. 

  Namens bestuur en leden,
  Theo Busch
  Voorzitter VOGIDO