• Impressie verbouwing clubgebouw (3D)

  15 dec 2019
 • Op de Jaarvergadering zijn de nieuwe plannen gepresenteerd en geaccordeerd voor de herinrichting van het clubgebouw. Onze nieuwe hoofdsponsor Intrema heeft in de afgelopen de voorstellen uitgewerkt en afgestemd met diverse belanghebbenden. De 3D specialisten van The Virtual Dutchman hebben de tekeningen op fantastische wijze tot leven gebracht met deze 3D animatie. Je zou bijna zeggen dat de verbouwing al heeft plaatsgevonden, zo echt ziet het er uit!

  Wij bedanken Roelof Terpstra, eigenaar van The Virtual Dutchmen, voor zijn sponsoring en hulp bij deze visualisaties.

 • Wanneer gaan we dit realiseren?
  Op dit moment worden de laatste werkzaamheden afgerond van Fase 1, de overkapping. Daarna starten we in de kerstvakantie met Fase 2 waarin we een aantal bouwkundige zaken oppakken. We creëren dan de achteringang, passen de ruimte voor de tassen aan, plaatsen een lichtstraat in de serre en maken een doorbraak om vanuit de keuken snack en koffie uit te kunnen serveren. Tevens passen we het terras aan. Na het voetbalseizoen starten we met het verbouwen van het clubgebouw, fase 3. Zoals de impressies al laten zien gaan we rigoureus te werk. Alles wordt gestript en vervangen, van de muren tot het meubilair, van de keukenapparatuur tot de verlichting. Bij de start van het nieuwe seizoen moet alles klaar zijn.

  Alle hulp is welkom!
  Er staat dus veel op de stapel. En we kunnen alle hulp goed gebruiken. Zowel vrijwilligers waarmee we door zelfwerkzaamheden de kosten kunnen drukken als sponsoren om ons financieel en facilitair te ondersteunen zijn welkom. Tot en met de oplevering van het hele project zullen we hier via allerlei activiteiten aandacht voor vragen.

  Mocht je willen helpen dan kun je je ook melden bij Martijn Nijhuis 06-15088031 of mail verbouwing@vogido.nl