• We hebben bij VOGIDO veel om naar uit te kijken dit voorjaar. Met trots kunnen we melden dat het nieuwe clubgebouw klaar is….en ongeduldig wacht om haar deuren te openen. Helaas moeten we nog even geduld hebben.

  Wat is er veel gebeurd en hard gewerkt. Ruim 2 jaar geleden is een start gemaakt met het vernieuwen van het clubgebouw. In overleg met Bruins Koopman Architecten en onze hoofdsponsor Intrema is een ambitieus plan opgesteld om het clubgebouw een flinke upgrade te geven. In verschillende fases zouden een aantal zaken gerealiseerd worden.  Een nieuwe ingang vanaf het terras, een overkapping, een nieuw interieur, een nieuwe bar, een nieuwe tassenruimte en een nieuwe keuken met uitgifte naar buiten.

 • Kortom, alles zou aan aangepakt worden. De Corona pandemie bracht veel onduidelijkheid, maar het bestuur was standvastig dat de realisatie gewoon doorgang moest vinden. De verantwoorde en daardoor gezonde financiële huishouding van de afgelopen jaren liet dat ook toe. De Corona pandemie had ook een ‘voordeel’. Er kon in alle rust en in de luwte gewerkt worden aan een fantastisch nieuw clubgebouw. Het resultaat is nu nog een goed bewaard geheim. Maar daar komt verandering in met onderstaande film. Natuurlijk hopen we zo snel mogelijk – als het verantwoord kan en mag – met zijn allen samen het eindresultaat te kunnen bewonderen. Houd dus nog even vol allemaal!

 • We zijn niet alleen trots op het eindresultaat maar ook op alle vrijwilligers die deze enorme klus geklaard hebben. Ook daar zullen we – als het weer kan – uitgebreid bij stil staan.

  Bekijk snel de film waarin onze kastelein Henk Johannink een aantal spelers verrast ….
  Let wel! De mensen in deze film zijn vooraf getest!

  #hetclubgebouwwachtopjullie
  #blijfgezond