• Hervorming organisatie junioren: 'in 2022 nog weer beter'

  30 dec 2021
 • 2021!
  Wederom een bewogen jaar, veel gebeurd maar ook weer niet. Ups en downs. Voor de jeugd was het in ieder geval een rollercoaster op sportief gebied. En eigenlijk niet alleen voor de jeugd en ook niet alleen op sportief gebied. Wij als juniorencommissie hebben een nieuwe start gemaakt met o.a. het herorganiseren en hervormen van de jeugd in de leeftijdsgroepen O15 t/m O19. De commissie is uitgebreid, ideeën over hoe het allemaal beter/anders kan staan op papier en we hopen dat we dit allemaal ten uitvoer mogen brengen, want we zijn heel wat van plan. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om er in 2022 een nog beter jaar van te maken. We hadden al een nieuw initiatief op de agenda gezet, een zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie voor de O15 en O17, maar helaas mocht dit toernooi in verband met de coronamaatregelen niet doorgaan. 
 • Daarom hopen wij dat 2022 dus in alle opzichten weer een 'normaal' jaar mag worden en dat we gewoon lekker weer kunnen en mogen doen wat we zo graag doen! Trainen, wedstrijden voetballen en daarnaast nog andere activiteiten organiseren om zo een leuk seizoen met elkaar te draaien. Want voetballen bij VOGIDO is meer dan alleen voetballen. Uiteraard mogen we onze trainers en teammanagers (en alle andere vrijwilligers) niet vergeten! Zij hebben zich in 2021 volop ingezet om ervoor te zorgen dat onze jeugd lekker heeft kunnen voetballen, zowel trainen als wedstrijden. Zonder jullie redt een vereniging het niet! Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar!
   
  2022!
  Wij gaan in 2022 onze schouders er weer onder zetten en hopen heel veel mooie dingen te kunnen doen met de juniorencommissie. Tevens hopen we dat we met alle commissies, vrijwilligers, leden en ouders van leden SAMEN een geweldig en vooral sportief jaar kunnen neerzetten!
   
  Tot slot wensen wij iedereen een goed uiteinde en een gezond en sportief 2022 en hopelijk tot gauw!
   
  Juniorencommissie VOGIDO