• Ook dit jaar doen wij als VOGIDO weer mee aan de Grote Club Actie. Vorig jaar hebben we een geweldig resultaat behaald van €4199,40  maar dat gaan jullie dit jaar zeker overheen, toch?

  Met de opbrengst willen we het komende voetbaljaar weer tal van activiteiten organiseren voor jullie allemaal en daarvoor willen wij jullie vragen zoveel mogelijk loten verkopen aan je ouders, opa's,oma's, ooms, tantes, vrienden of buren. En zoals elk jaar zijn er ook weer prijzen te verdienen voor de teams en pupillen die de meeste loten verkopen namelijk:

  • het team uit de categorie O8, O9 en O10 met de meest verkochte loten wint een avontuur op het blote voetenpad.
  • het team uit de categorie O11 en O12 met de meest verkochte loten mag lekker springen bij Krazy Kangaroo.
  • het team uit de categorie O13 en O14 met de meest verkochte loten mag lekker springen bij Krazy Kangaroo of een uurtje bowlen.
  • het team uit de categorie O15 en, O17 met de meest verkochte loten mag een uurtje gaan bowlen.

  Alle pupillen van O7 krijgen een presentje als ze de verkoopkaart in komen leveren. Daarnaast geldt voor iedereen: bij meer dan 15 verkochte loten, krijg je 5 euro kantinetegoed op jouw VOGIDO kaart.

  Dit jaar delen we de boekjes niet meer tijdens de training uit maar gaan wij via de trainers en /of teamleider verkoopkaarten met een persoonlijke online link + uitleg verspreiden onder de jeugdleden in de leeftijdscategorieën onder 17 en jonger. Mochten er dan nog vragen zijn of heb je geen verkoopkaart met persoonlijke link ontvangen dan horen wij dat graag via je trainer/teamleider zodat we er één voor je kunnen maken.

  De Grote Clubactie begint op zaterdag 24 september a.s. en je kunt je verkoopkaart inleveren tot 21 oktober 2023.

  De feestelijke prijsuitreiking van de gewonnen prijzen per team / speler is op 13 november dus zet dat vast op de kalender. Veel succes met de verkoop!

  Team Grote Club Actie