• Kijk mee met de finale! RKSV VOGIDO is in de race voor Groenste sportclub van Overijssel. Nog 9 sportclubs in Overijssel maken kans op een geldbedrag van 25.000 om hun sportclub te vergroenen. Eén van deze kanshebbers is Vogido. Op 3 juli wordt tijdens een digitale finalebijeenkomst de winnaar van de prijsvraag ‘Groenste sportclub van Overijssel’ bekend gemaakt. Deze finale is live te volgen via www.overijssel.nl/groenstesportclub  

  Afgelopen maanden zijn de deelnemende sportclubs samen met een professionele procesbegeleider aan de slag gegaan met een ontwerp voor hun sportterrein. Een ontwerp waarin heel veel groen terug komt. Want ook bij sportclubs kun je het groene voorbeeld geven. Bijvoorbeeld met bloemenranden langs het veld, een groen dak op je sporthal of een heg in plaats langs de fietsenstalling. Dat is goed voor onze gezondheid, maar ook voor die van planten en dieren.

 • Kijk mee met de digitale finale

  Vanwege maatregelen rondom corona-crisis kan een fysieke finalebijeenkomst niet doorgaan. Het hield de finalisten niet tegen om toch een groen ontwerp voor hun club te maken en in te dienen. Juist in corona-tijd was er ruimte om hier mee bezig te zijn. Een deskundigenjury buigt zich nu over alle ontwerpen. Alle plannen zijn te bekijken op www.groenstesportclubvanoverijssel.nl. Op 3 juli om 14:00 uur begint de finalebijeenkomst en wordt de winnaar bekend gemaakt. Moedig Vogido digitaal aan en kijk mee!

  Meer informatie? 
  Neem een kijkje op https://www.natuurvoorelkaar.nl/actie/groenste%20sportclub%20. Wie zijn de kandidaten en op welke wijze hebben ze zich voorgesteld.

  Het voorstel van VOGIDO
  Al gelezen? Kijk gauw. https://www.natuurvoorelkaar.nl/project/groene-steden-en-dorpen/Club7

 • AANVULLENDE INFORMATIE 

  Publiekszoomlink
  Hierbij de publiekszoomlink die jullie met jullie supporters kunnen delen: deze deelnemers komen dus als publiek in beeld!!!

  Join Zoom Meeting
  https://us02web.zoom.us/j/85803528439?pwd=ZmZtekJYdS8zeWVnRmxtbm1HYjdsUT09

  Meeting ID: 858 0352 8439
  Password: 634502