• Vogido heeft zich aangemeld voor de Groen, Groener, Groenst Prijsvraag  ‘De groenste sportclub van Overijssel’. 

  Het doel van deze prijsvraag is het maken van een gedegen plan om het complex van Vogido te vergroenen, naast het algemeen belang van een groene natuur was de kale parkeerplaats en entree van ons complex de aanleiding om ons aan te melden voor de prijsvraag van de provincie. Met de aanmelding was de eerste stap gezet om in aanmerking te komen om mee te doen aan de eigenlijke prijsvraag, waar naast een flink geld bedrag ook ondersteuning in het opstellen van een professioneel plan wordt geboden.

 • Vogido is door de organisatie van de prijsvraag uitgeloot om als één van de 10 clubs deel te mogen nemen, we hebben in de persoon van Anneke Coops, Landschapsarchitecte bij het Oversticht, een enthousiaste projectondersteuner waar we al de eerste gesprekken mee hebben gehad.

  Het doel van onze deelname is in eerste plaats te komen tot een plan om te kijken waar en hoe we ons complex nog groener en diverse te maken en dat er naast het voetbal ook van een de natuur kan worden genoten, en natuurlijk de mooie prijzen waar we ook de plannen of een deel daarvan kunnen realiseren. We zijn van mening dat er op ons complex al veel groen is maar dat er ook best nog veel mogelijkheden zijn om het allemaal diverse en interessante te maken. Te denken is daarbij aan de parkeerplaatsen, tussenstroken tussen de velden, de ruimte rondom de opslagunits, achter kleedkamers richting de tennishal.

  Om tot een goed plan te komen kunnen we uw input en dat van de leden goed gebruiken. Er is ongetwijfeld expertise aanwezig zijn bij onze leden en daar zouden we graag gebruik van maken. Hebt u ideeën of wilt u meedenken in het maken van een plan laat het ons dan weten.

  Inspirerende tekeningen en ideeën van onze jeugdige leden zijn van harte welkom, uiteindelijk zijn we samen Vogido en kunnen we werken aan nog mooier complex.

  Vragen of reacties : bestuur@vogido.nl

  Sportieve groet, Theo Busch (0620308275)

  Voor meer informatie kijk op de onderdaande bestanden: