• In een boeiende en strijdvaardige wedstrijd, met kansen voor beide ploegen, trekt TVC’28 net aan het langste eind met 1-3. De rijpheid, ervaring en lengte in de ploeg, gaf overall gezien net het kleine verschil aan en hiermee de doorslag. VOGIDO streed voor een punt en had deze ook verdiend. Overall beeld was een gelijkspel terechte uitslag. In slotseconde 96e min viel de 1-3 na veel druk VOGIDO.

  VOGIDO kwam op voorsprong in de 21e min via Bert Verschoor. Hierna zette VOGIDO door had het de 2-0 moeten maken. Vlak voor rust kwam uit een klutssituatie uit het niets de 1-1 (ruststand).
  Na rust zette TVC wat meer aan, zonder echt veel kansen te krijgen. Uit een mooie voorzet via links en de lange inlopende mensen, viel via het hoofd de 1-2.

  VOGIDO legde zich hier totaal niet bij neer, sterker nog, de wedstrijd speelde zich op de helft van TVC. Er waren diverse mogelijkheden voor VOGIDO, na prima voorzetten en opkomende spelers. De eindpass was soms net niet goed genoeg of de stabiele en lange verdedigers van TVC handhaafden de situatie. De druk nam sterk toe vanuit VOGIDO kant, zelf in de slotfase is de keeper mee naar voren gestuurd. De verdiende gelijkmaker viel helaas net niet. Uiteindelijk viel in de 96e min via een counter en openveld situatie de 1-3.
  De opluchting was duidelijk merkbaar bij de gasten.

  VOGIDO heeft als ploeg een goede wedstrijd afgeleverd en wenst TVC veel succes in de strijd om het kampioenschap in de resterende drie wedstrijden. Het publiek heeft een mooie wedstrijd gezien. Het was niet altijd voetballend goed, wel mannelijk, veel tempo en strijd van beide ploegen.

  Scoreverloop
  1-3 96 : Stef Roelofs
  1-2 62 : Marc Oudehinken
  1-1 43 : Okke Schepers
  1-0 21 : Bert Verschoor