• Fotoshoot nieuwe hoofdsponsor Intrema

    27 sep 2019
  • Gisteren waren we door onze nieuwe hoofdsponsor Intrema Interieurbouw uitgenodigd voor een fotoshoot. Naast de selectie waren ook de meiden van MO11-1 en de jongens van JO10-5 uitgenodigd voor een paar leuke foto's. Op het bedrijf aan de seizoensweg werden de spelers en ouders warm ontvangen door eigenaar/directeur Martijn Homrighausen en zijn partner Monique waarna onder leiding van fotograaf Roy te Lintelo de teamfoto van de selectie werd gemaakt.

  • Tijd voor ontspanning en een hapje & drankje

    Nadat de foto's waren gemaakt was er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en werd er toch nog even tegen een bal getrapt. En daar liet Sammy, de hond van de familie Homrighausen, zich nog even gelden. Tot slot was er ook nog wat eten voor spelers, staf en ouders. Onderstaand een paar foto's van de VOGIDO fotograaf. Al met al een gezellige fotoshoot met hele leuke foto's. Dank aan Martijn en Monique voor de warme ontvangst en het eten. Het was dik voor mekaar!

  • Intrema neemt het stokje over van Creative ICT

    Aanstaande zondag bij de eerste thuiswedstrijd van het eerste tegen Bon Boys (aanvang 14.00 uur) zal Intrema figuurlijk het stokje overnemen van Creative ICT. Hierbij bedanken we alvast Bas Jansen van Creative voor de afgelopen jaren. We hebben een betrokken hoofdsponsor gehad die ons als club ook verder heeft geholpen. Graag nodigen we iedereen uit voor de wedstrijd van aanstaande zondag.