• Op 18 juni a.s. is weer de familiedag bij VOGIDO! Dit jaar hebben we een erg leuk programma voor de pupillen en junioren. Maar ook ouders, opa’s, oma’s en broertjes, zusjes en buurtkinderen zijn natuurlijk welkom. Vanaf 10 uur staan het levend sjoelen (zwembroek en handdoek mee), de ijscokar, het springkussen en de koffie klaar!

    In de ochtend kunnen alle pupillen meedoen met de voetbalclinic van Eusebio via Skills en Fun. Nog niet opgegeven? Snel doen via www.skillsenfin.nl/vogido!. Daarnaast worden deze ochtend de MO10-1, MO11-1, JO8-1, JO8-3, JO9-1, JO10-4, JO12-1 gehuldigd omdat ze afgelopen seizoen kampioen geworden zijn.

    Na 12.30 uur is het de beurt aan de junioren. Een potje voetvolley, TEQ ball, levend sjoelen en natuurlijk ook hier de huldiging van de kampioenen JO13-1 en JO17-5! Tot 15.30 uur veel plezier en pret gegarandeerd. En voor komend jaar willen we de traditie weer oppakken en voor de senioren een leuk onderling  toernooi organiseren. Wie helpt ons mee om de familiedag van 2024 nog leuker te maken?! Meld je aan via vrijwilligers@vogido.nl.

    Graag tot zondag!