• Even voorstellen - nieuwe selectiespelers

  3 sep 2018
 • In het nieuwe voetbal seizoen 2018-2019 kan VOGIDO een aantal nieuwe selectiespelers verwelkomen. Enerzijds afkomstig van buitenaf of anderzijds doorstroming vanuit de eigen jeugd. Iedereen is zo goed als terug van vakantie en derhalve is het een mooi moment om de mannen voor te stellen.

 • Ik ben Rick Keizers (23 jaar) en anderhalf jaar geleden verhuist van Haaksbergen naar Enschede. Op dit moment werk ik vier dagen in de week bij een accountantskantoor en studeer ik hiernaast nog een dag per week. Tot en met het afgelopen seizoen heb ik mijn hele leven bij HSC’21 gevoetbald. De laatste jaren speelde ik in het 2e als verdediger, met als hoogtepunten de vele kampioenschappen en het winnen van de beker.

  Ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging om bij een andere club te gaan voetballen, waarbij ik dit bij VOGIDO zeker voor me zie. Het voetballen op niveau in combinatie met gezelligheid vind ik belangrijk, dit denk ik bij VOGIDO te vinden.

 • Ik ben Tim Pothast (33 jaar jong) en Docent lichamelijke opvoeding van beroep. Ik woon met mijn vriendin Ingrid zowel in Enschede en Amsterdam. Op lange termijn is het de bedoeling of wonen hier in Overijssel of toch richting het westen.
  Daarnaast heb ik gespeeld bij een aantal andere verenigingen in het amateurvoetbal en het betaalde voetbal. Laat ik ze maar niet allemaal noemen want dan wordt het wel een heel lang verhaal. Ben begonnen bij v.v Udi in Enschede, 1 jaar sportclub Enschede vandaar de stap gemaakt richting FC Twente, Heracles Almelo. Na deze periode in het amateurvoetbal terecht gekomen met als laatst SVZW Wierden. Waar we het seizoen hebben afgesloten met een prachtig kampioenschap.

  Nu de keuze gemaakt om bij VOGIDO te gaan spelen. Een leuke uitdaging en ervaring om nog een jaar of twee met vrienden te spelen. Na jaren met de auto alle plekken af te rijden is het ook eens fijn om op de fiets richting de voetbal te kunnen. Op sportief gebied zou het natuurlijk mooi zijn om als team weer een stapje te kunnen maken zowel als team en individu. Hopelijk kan ik hierbij mijn steentje bijdragen.

 • Ik ben Teun van Duist, 18 jaar oud en momenteel studerend aan de hogeschool Saxion. Vanaf mijn 6e voetbal ik al bij VOGIDO en dit wordt het eerste jaar bij de senioren.

  Ik kijk er erg naar uit en kan ook niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.

 • Mijn naam is Berwout Arends, 21 jaar en doelman. Voor VOGIDO ben ik geen onbekende. Sinds dit jaar ben ik weer terug, nadat ik een jaartje bij Bon Boys in de selectie heb gespeeld. VOGIDO geeft me altijd het gevoel dat ik er welkom ben.

  In de brede selectie bij VOGIDO probeer ik een bijdrage te leveren. Uiteindelijk hebben we elkaar allemaal nodig en iedereen is hierin belangrijk. Naast de wedstrijden en de trainingen bij de selectie ben ik ook actief bij de KeepersUniversity van Michel Veurink.

 • Ik ben Jermaine Jeninga (19 jaar) en kom uit Enschede. Dit wordt mijn 4e jaar bij VOGIDO. Ik heb 3 jaar in Jo-19 gespeeld en dit jaar ga ik over naar de senioren. Ik heb in mijn jeugd bij SC Enschede en Rigtersbleek gevoetbald. VOGIDO is een gezellige vereniging en er word ook hard getraind, ik kan het goed vinden met de rest en als ik iemand nodig heb kan ik altijd bij iemand op de club terecht. Dat vind ik belangrijk bij een vereniging. Op school heb ik vmbo-t gedaan maar omdat ik nog niet zeker ben welke opleiding ik wil gaan doen, werk ik een paar jaar bij Apollo Vredestein.
  Mijn positie met voetbal is keeper, 1 van mijn sterke punten is daarin de reflexen. Ik kijk uit naar een seizoen vol met plezier en leermomenten.

 • Mijn naam is Rob Doornbos en ben 23 jaar oud. Ik studeer aan het Saxion en ben op dit moment aan het afstuderen. Ik heb vanaf mijn 5de tot mijn 21ste jaar bij VOGIDO gevoetbald. Hier heb ik alle elftallen vanaf de F1 t/m het 1ste doorlopen. Hierdoor zullen de meeste mensen mij op de club ook wel kennen. Toen ben ik gaan voetballen voor Sportlust Glanerbrug. Het eerste jaar dat ik daar kwam liep ik een kruisband blessure op. Hier heb ik het gehele jaar van moeten revalideren. Het afgelopen seizoen heb ik weer alle wedstrijden mee kunnen doen en hebben wij de finale van de nacompetitie helaas verloren.
  Hierna heb ik de keuze gemaakt om weer teug te keren naar VOGIDO. Bij VOGIDO krijg ik de kans om weer met alle jongens op niveau te voetballen waarmee ik vanaf de jeugd mee heb samengespeeld. Ik kijk uit naar het komend seizoen!

 • Mijn naam is Jesper Timmers (18 jaar). Ik kom zelf uit Enschede en studeer aan het Saxion waar ik de opleiding Fashion And Textile technologie volg.

  Ik heb afgelopen jaar in de Jo19-1 bij VOGIDO gevoetbald en maak nu de stap naar de senioren. Ik heb het afgelopen jaar erg naar mijn zin gehad en wil nu een volgende stap in mijn ontwikkeling zetten vandaar dat ik gekozen heb voor de VOGIDO selectie.

  Ik hoop op persoonlijk vlak en met het team het hoogst haalbare eruit te halen.

 • Ik ben Fabio Paol, ik ben 17 jaar oud en zit op school op het Stedelijk Lyceum zuid. De VOGIDO selectie spreekt mij aan doordat ik van jongs af aan al een VOGIDO jongen ben en met een goed gevoel terug kom bij VOGIDO.

  Mijn plannen voor dit jaar zijn een zo’n goed mogelijk seizoen draaien met het team en er een leuk seizoen van maken. 

 • Ik ben Mick Beunders, binnenkort 19 jaar en een aanvaller. Ik kom dit seizoen officieel over uit de Jo19. De selectie is niet helemaal nieuw voor mij, vorig jaar ben ik al een paar keren bij de selectie geweest.

  Het doel is me om me verder te ontwikkelen binnen de selectie elftallen. De selectie is groter dan vorig jaar, dus iedereen zal zijn best moeten doen. Ik heb er zin in.

 • Ik ben Klaas Posthuma, 31 jaar, samenwonend in Enschede met Nadine aan het Hogeland. Ik werk bij Prima Personeel als Senior Projectmanager in de techniek. Voetbal al vanaf jongs af aan op het veld en in de zaal. In de zaal voor het laatst bij Futsal Cambuur in de eerste divisie en op het veld bij Juliana’32 in het eerste(3e Klasse zaterdag). Van oorsprong ben ik een geboren Groninger, heel lang in Veendam gewoond. Sinds een jaar woonachtig in het mooie Twente.

  Ik heb voor VOGIDO gekozen omdat het een club is met ambities en een goed niveau, tevens is het 300 meter vanaf mijn huis. Heb zin in het nieuwe seizoen!

 • Ik ben Yanniek van Egmond, 23 jaar en afkomstig uit Enschede. Afgelopen jaar ben ik verhuisd naar Groningen voor mijn master. Helaas was dit niet helemaal wat ik ervan verwacht had en zal ik spoedig weer naar Enschede terugkeren. Ik zal in Enschede een baan zoeken en niet meer verder studeren.

  Daarnaast zal ik weer gaan voetballen bij VOGIDO, waar ik mijn hele jeugd actief ben geweest. Helaas zal ik door een operatie het begin van het seizoen moeten missen maar mijn doel is om zo snel mogelijk weer fit te worden en aan te sluiten bij de selectie.