• Vanaf begin mei is Bart Kats als kandidaat bestuurslid toegetreden tot het hoofdbestuur. Als bestuur zijn we erg blij met deze versterking. Tijdens de Algemene ledenvergadering zal Bart zichzelf kandidaat stellen als bestuurslid als de meeloopperiode goed bevallen is.

    Bart is op zaterdag regelmatig aan de lijn te vinden bij zijn zoon Mees. Die begon 7 jaar geleden als klein ventje bij VOGIDO. Bart heeft een aantal jaren met veel enthousiasme training gegeven en ook het team (soms met meerdere vaders) gecoacht. Nu Mees hoger is gaan spelen laat hij het trainen en coachen graag aan de professionals over. Zo kan hij ook wat vaker bij zijn dochter Saar aan de kant van het hockeyveld staan.

    Bart wil graag betrokken zijn bij de club en zijn steentje bijdragen. Met zijn financiële achtergrond gaat hij zich de komende jaren actief inzetten. Met positief advies en een kritische blik. Niet alleen met een korte termijn visie, hij wil vooral ook adviseren en ondersteunen bij de lange termijn visie. Om voor de toekomst een financieel gezonde club te zijn en blijven. 

    Sportieve groet,

    Het bestuur