• eSPORTS CUP 2018-2019

  De eerste editie van de leukste FIFA eSports competitie van Enschede is dit seizoen gestart en VOGIDO is één van de acht deelnemende verenigingen. Speel voor de fun mee of plaats je voor de finale in juni 2019. Win leuke prijzen, versla je vrienden op 1 van de 48 voorronde events en wie weet win jij de eSports Cup Enschede! 

  Aan alle toernooien meedoen is natuurlijk gaaf, maar kun je niet bij alle voorronden aanwezig zijn? Geen nood, ook met minder toernooien kun je toch nog in de top vijf eindigen en je plaatsen voor de finaledag. Van elke vereniging worden de vijf beste esporters afgevaardigd naar de FINALE in juni 2019.

 • The Virtual Dutch Men eSPORTS sponsor

  Tijdens het U14 heeft Roelof Terpstra van The Virtual Dutch Men het initiatief genomen om bij VOGIDO een eSPORTS competitie te organiseren. Dit succesvolle evenement heeft voor een bredere samenwerking in Enschede gezorgd.

  Maar liefst acht voetbalverenigingen hebben zich aangesloten voor de eSPORTS CUP 2018-2019. En als VOGIDO zijn we blij dat Roelof met zijn bedrijf zich voor VOGIDO als sponsor van dit evenement heeft opgeworpen. We hopen dat dit een structurele uitbreiding van het sportaanbod van VOGIDO gaat worden. Iedereen veel succes!

 • Voorronden bij VOGIDO

  Dag Datum Tijd Ronde
  Zaterdag 6 apr 15.00 tot 19.00 uur 5
  Zaterdag 25 mei 15.00 tot 19.00 uur 6
  nnb juni 2019nnb FINALE
 • De FINALE met de beste 40 esporters

  Bloed, zweet en tranen heeft het je gekost, maar je hebt het gehaald, jij gaat samen met vier anderen van jouw vereniging strijden tegen de beste vijf van de andere clubs. Een echte wedstrijd verloren tegen hen dit seizoen? Tijd om dit recht te zetten.

  Competitie is natuurlijk gaaf en hoort er in sport natuurlijk zeker bij, maar plezier en er een mooie dag van maken is natuurlijk minimaal zo belangrijk! Zet'm op!

 • Bekijk wanneer het eerstvolgende toernooi is bij VOGIDO en schrijf je in!

  Schrijf je nu in!

  Schrijf je nu in!

  Schrijf je nu in!

  Bekijk wanneer het eerstvolgende toernooi is bij VOGIDO en schrijf je in!

  Schrijf je nu in!