• Beste voetballiefhebber,

  Na een jaar uitstel wegens Corona, start dan toch het EK 2022 voor vrouwen. Over minder dan 3 weken begint het toernooi dat wordt gehouden in Engeland.

  EK Pool

  Net als voorgaande toernooien organiseren we ook dit keer onze voetbalpool. Natuurlijk mag je ook zoveel mogelijk anderen uitnodigen om ook mee te doen. Dat kan door deze mail door te sturen, maar je kan bijvoorbeeld ook gebruik maken van de Whatsapp optie op de website.

  De bedoeling van deze pool is dat je gedurende het toernooi actief mee blijft doen met het geven van prognoses. Je kunt bijv. tot vlak voor het begin van elke wedstrijd de uitslag van de wedstrijd wijzigen.

  Groepen

  Meespelen in een groep is niet verplicht maar wel extra leuk! Elke groep heeft zijn eigen ranglijst. Je kan dus als vriendengroep, familie of bedrijf/instelling meedoen en dan hiervan de stand bekijken. De score van de beste 5 deelnemers van een groep worden opgeteld en doen zo mee in de groepstanden waardoor je zo ook tegen andere groepen kan strijden. Voor de overige spelregels zie onze website.

  Ga snel naar onze website en doe gratis mee!

  De EK Pool

  Veel succes! De EK2022 pool organisatie