• Marco Lammers is na het afgelopen seizoen gestopt als assistent-trainer van het eerste elftal. Vanwege agenda technische redenen heeft Marco zijn besluit genomen. Circa 2,5 jaar heeft Marco zijn kennis, mensfactor en bevlogenheid in het elftal gestopt. Hierin heeft hij een zeer bijzondere tocht mee gemaakt.

  Het begon 2,5 jaar geleden, het draaide niet goed met het eerste elftal. In de winterstop is Marco als assistent van Arno Leppink aangesloten. Het werd niet direct beter, maar geleidelijk aan kwam er wat meer vastigheid in het tweede deel van het seizoen. Ternauwernood wist VOGIDO aan de degradatie te ontsnappen, door in de nacompetitie de aanwezige kwaliteit te laten zien. Dit was een enorme opluchting. Het bouwen kon hiermee doorgaan.

  In het seizoen 2016-2017 startte VOGIDO niet als de favoriet voor de 3e klasse A. Er was wel meer duidelijkheid in en rondom het veld. Er waren een aantal verbeteringen. De organisatie stond beter rondom het elftal en de komst van een aantal andere spelers. Geleidelijk nam het vertrouwen hand over hand toe. Dit resulteerde in een uiterst gedegen en verrassend kampioenschap, welke met groot genoegen is gevierd. Zoals we dit ook van Marco gewend zijn.

  Het afgelopen seizoen kwam VOGIDO uit in de 2e klasse A. De doelstelling om voor het eerst in de historie van VOGIDO handhaving te bewerkstelligen, is door alle betrokkenen ten volle aangegaan. Hierin speelde onder andere Marco een belangrijke verbindende schakel. Vanuit het ontdekken of de ploeg het aankon, ontstond er gemeenschappelijk steeds meer de overtuiging dat handhaving mogelijk moest zijn. Aan het einde van de rit is de ploeg op een keurige middenmoot plaats geëindigd. Marco heeft mede hierin een belangrijke groepsproces rol vervuld.

  Marco kan terugkijken op een aantal prachtige jaren, waarin van alles is gebeurd. Zijn passie, de beleving, directheid en gezelligheid gaan we missen bij het eerste elftal. Marco heeft samen met de hoofdtrainer Arno Leppink een goede basis neergezet.
  Als man van de club ontstaan er in de toekomst vast en zeker nog een aantal andere VOGIDO mogelijkheden. Voor goede mensen is altijd een plek.

  Marco dank voor al je inspanningen!