•  

  Tijdens de zondag gehouden nieuwjaarsreceptie van Vogido refereerde voorzitter Theo Busch aan het besluit van de ledenvergadering om per 1 januari 2019 op het gehele complex van een rookvrije zaterdag in te voeren. Daarmee haakt Vogido in op de campagne ‘Op weg naar een rookvrije generatie’. Ook ging Busch in op het imago van het Enschedese voetbal. Hij gaf aan dat de clubs niet over elkaar met maar elkaar in gesprek moeten en dat dit ook intern bij Vogido het geval moet zijn. In 2019 hoopt Vogido enkele wensen te kunnen realiseren zoals uitbreiding van de fietsenstalling, verduurzamen van de accommodatie en aanleggen van een led veldverlichting. Vogido is hierover in gesprek met Sportaal.

  Verder noemde Theo Busch het kampioenschap van het eerste vrouwenelftal en voor de eerste keer in de geschiedenis de handhaving van het eerste mannenelftal in de tweede klasse. Traditiegetrouw vonden er ook diverse huldigingen plaats.

  25 jaar lid
  Gijs Walter, Edwin Nijboer, Harry Bakker en Xander Beunders

  40 jaar lid
  Stephan Kamphuis, Patrick Suurenbroek, Jeroen Kloppers en Rabin Thani

  50 jaar lid
  Ben Pikula, Paul Swam, Theo Busch en Benno Nijhuis 

  60 jaar lid
  Jan Suurenbroek

  70 jaar lid
  Henny Wegdam en Willy Reijmerink

  Vogidoman van het jaar
  Eddy Bruins. Naast zijn functie als leider en barman is hij al 25 jaar de vaste Sinterklaas voor zowel huisbezoeken als bij de eigen viering in het clubgebouw.

 • Staand: Ben Pikula (50j), Paul Swam (50j), Jan Suurenbroek (60j), Eddie Bruins (Vogido man vh jaar), Xander Beunders (25j), Benno Nijhuis (50j), Stephan Kamphuis (40j), Henny Wegdam (70j), Theo Busch (50j en erelid), Willy Reimerink (70j)

  Zittend: Rabin Thani (40j), Jeroen Kloppers (40j) Harry Bakker (25j), Niek Busch (25j), Gijs Walter (25j).