•  

   

  We hebben bij Vogido samen echt goed ons best gedaan, waarvoor we vooral onze vrijwilligers enorm willen bedanken. Jullie hebben je geweldig ingezet om er het beste van te maken. Toch zijn we door de nieuwe corona-maatregelen gedwongen weer even een paar weken aan de thee te gaan. We hopen van harte dat het geen vervroegde winterstop betekent, dat zou wel heel zuur zijn. 

  Voor de seniorenteams betekent het dat ze zich in ieder geval de komende 4 weken vooral kunnen richten op het verder terugdringen van het virus: na vanavond ( 14 oktober) voorlopig géén trainingen, géén wedstrijden!

  Het wordt gelukkig niet helemaal stil op onze velden, want voor de junioren en pupillen (dus van O8 tot en met O19) gaan de trainingen nog gewoon door. Wedstrijden, competitie en oefenen, mogen de komende 4 weken even niet. 

  Kleedkamers en douches blijven dicht, hetzelfde geldt voor de kantine. Komen kijken naar de trainingen kan ook niet. En je weet het: klaar met trainen, snel naar huis. 

  Een laatste dringend verzoek: als je op het terrein komt, was je handen! Veel besmettingen kunnen op die manier voorkomen worden. Het is heel simpel, maar heel effectief. Dus gewoon doen! 

  We rekenen er als bestuur op dat iedereen nu echt begrijpt dat we het als maatschappij alleen samen kunnen oplossen. En dat we, als iedereen nu gewoon meedoet en zijn/haar kop gebruikt, we snel weer allemaal de wei in kunnen. Daar doen we het als vereniging tenslotte voor!

  Voor vragen of opmerkingen: corona@vogido.nl 

  Hopelijk weer tot gauw.

  Sportieve groet,

  Het bestuur