• De kerst wordt klein en knus dit jaar. Helaas zijn we weer in lockdown. Het komt er voor VOGIDO op neer dat we de winterstop die deze week is ingegaan moeten verlengen tot tenminste 14 januari 2022. We hopen dat op 10 januari bekend wordt dat er daarna weer wat meer mag. Wel is duidelijk dat de competities waarschijnlijk niet eerder dan begin februari weer gaan beginnen, zodat iedereen eerst de kans krijgt om een beetje wedstrijdfit te worden. 

  Gelukkig is er ook leuke activiteit voor onze leden! De kerstbingo gaat dankzij de activiteitencommissie en vrijwilligers online plaatsvinden op donderdag 23 december. We starten om 19.30 uur. Kijk voor meer details op https://www.vogido.nl/bingo.

  Mocht je met je pupillen- of juniorenteam willen trainen, dan mag je wel gebruik maken van de velden. Dus een onderling partijtje kun je prima organiseren mits het maar met eigen jeugd is en niet ouder dan 18 jaar.

  Begin januari 2022 komen we weer met een update, vooral ook over de trainingen. Dus houdt de berichten in de gaten! 

  Om een verse wereldkampioen te citeren: het is zoals het is.. Houd de moed erin, blijf gezond en kijk een beetje naar elkaar om in deze lastige tijden. 

  We wensen jullie ondanks alles mooie dagen en we kijken er naar uit om van 2022 samen met jullie een gezellig en sportief jaar te maken! 

  Sportieve groet, 

  Bestuur VOGIDO