• Corona - Gevolgen trainingen en wedstrijden

  29 nov 2021
 • Helaas zijn er weer strengere Coronamaatregelen van kracht geworden. Er mag géén gebruik gemaakt worden van sportaccommodaties tussen 17.00 - 05.00 uur. Dit heeft consequenties voor de trainingen en wedstrijden.

  Trainingen
  Op basis van wat er nu bekend is hebben we besloten dat de trainingen ná 17.00 voor deze week vervallen. Nadat duidelijk is of 17.00 uur de eindtijd blijft of dat er alsnog later doorgetraind mag worden, bijv. tot 20.00 uur, wordt er een alternatieve indeling gemaakt. We streven er daarbij naar om alle teams in ieder geval één keer per week te laten trainen/spelen. We hebben even tijd nodig om e.e.a. te organiseren maar hopen jullie z.s.m. duidelijkheid te kunnen geven.

  Wedstrijden
  Inmiddels heeft de KNVB besloten dat vanwege het ontbreken van trainingsmogelijkheden komend weekend de A Categorie (“prestatievoetbal”) geen reguliere competitie speelt. Er kunnen wel inhaalwedstrijden (vrijwillig) of oefenwedstrijden gespeeld worden. Komend weekend wordt er in de B-categorie (“recreatievoetbal”) wel competitie gespeeld. Over het programma van 11/12 december en 18/19 december neemt de KNVB na het Kamerdebat van woensdag 1 december later deze week een besluit. Daar wordt ook het advies van het Voetbal Medisch Centrum bij betrokken.

  We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte.

  Sportieve groet,
  Bestuur VOGIDO

 • KNVB BERICHT 29 november 2021