• Online een Grote Clubactie lot kopen!
 • Veilig sporten bij Vogido
   
  Elk weekend en elke training zijn er veel kinderen en volwassenen actief op ons complex. Als bestuur vinden we het belangrijk dat dit ook veilig gebeurd en dat als er iets gebeurd er snel hulp geboden kan worden. Zoals jullie weten beschikt VOGIDO over een AED en hebben we natuurlijk allerlei andere eerste hulpmiddelen ter beschikking. Wat we echter niet weten is wie er allemaal een AED of BHV training gehad heeft en in staat is om te helpen als er een ongeluk gebeurd.
  Vandaar dat we graag in kaart willen brengen wie er een AED of BHV training gevolgd heeft en willen we deze mensen wegwijs maken op ons complex. Waar hangt de AED? Waar staan de verbandtrommels? We gaan het jullie allemaal uitleggen. Maar de eerste stap is om te inventariseren wie er allemaal kan helpen om een veiliger sportklimaat te realiseren bij VOGIDO.
   
  Onderstaand tref je een inventarisatieformulier aan die je kunt invullen. Wij zullen je vervolgens uitnodigen voor een bijeenkomst aan het begin van het seizoen. Alvast hartelijk dank voor je hulp.
   
 • Inventarisatie BHV/AED