• Bedankt

  8 jan 2019
 • Aan alle mensen die mij felicitatie, duimpjes, hartjes, cadeau en of andere blijk van waardering hebben gegeven naar aanleiding van mijn benoeming als ere lid van Vogido en lid van verdienste van de KNVB.

  Deze benoemingen door het bestuur afgelopen zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vogido,de 25ste onder mijn leiding, kwamen onverwachts en de vele lovende woorden waren fijn om te horen. Ik ben er bewust van dat 25 jaar voorzitterschap een hele lange tijd is maar ik ben er ook zeker bewust van dat dit nooit had gekund zonder de vele andere vrijwilligers waar mee ik samen van Vogido dat gemaakt heb wat het nu is: een van de grotere Enschedese clubs waar we trots op kunnen zijn.

  Ik wil dan ook alle bestuursleden, commissie leden en alle andere vrijwilligers bedanken met wie we samen een en ander hebben gerealiseerd. Het is zeker ook hun verdienste dat we de club zijn die we zijn, of het nu de grote van de club, een stabiele 2de klasse, de uitbreiding van kleedkamers en de nieuwbouw van een clubhuis is zonder hen was het niet mogelijk geweest.

  Mede namens hen bedankt voor alle aandacht

  Theo Busch

  Voorzitter rksv Vogido