• Het bestuur en het voetbalhart van VOGIDO zijn blij dat Bas Nijweide vanaf seizoen 2022-2023 de leiding van de hoofdselectie senioren (mannen) op zich neemt.

    Bas Nijweide is geen onbekende voor VOGIDO. Hij heeft de afgelopen drie seizoenen leiding gegeven aan de JO19-1 selectie. In eerdere jaren is Bas bij bijna alle jeugdteams actief geweest. Bas heeft reeds ervaring als hoofdtrainer bij Emos, Bentelo en Buurse.

    “VOGIDO kent Bas als een bevlogen en betrokken persoon. Hij is altijd helder in de communicatie en de afstemming. Hij denkt in teamverband en hij is in staat verbindend te organiseren. Op voetbalgebied staat Bas voor verzorgd en aanvallend voetbal. En hij wil ontwikkelen”, aldus de technische mensen van VOGIDO over Bas.

    En dat is wat VOGIDO graag ziet. “Verticaal opleiden, voor zowel spelers als trainers, vinden we belangrijk”, volgens het bestuur. “We wensen Bas veel succes bij het afronden van het huidige seizoen bij Jo19 en wij hebben veel vertrouwen in een goede samenwerking met de selectie spelersgroep voor het nieuwe seizoen”.

    Sportieve groet,
    Het bestuur en het voetbalhart VOGIDO