• Het einde van 2022 nadert en dat betekent een aantal vaste tradities bij VOGIDO. De komende weken staan er dus leuke activiteiten op de agenda.

  Pubquiz
  Vrijdag 18 november hebben we de jaarlijkse pubquiz in ons clubgebouw. We beginnen om 20.30 uur met de eerste vraag. Aanmelden kan op www.vogido.nl/pubquiz

  WK Pool
  Doe jij mee met onze WK-Pool? Meedoen kan via onderstaande link. Deelname is definitief na betaling. Speel mee en maak kans op een van de 3 geldprijzen. Klik hier om mee te doen

  Nederland - Ecuador
  Vrijdag 25 november speelt ons Nederlands elftal de 2e wedstrijd in de poulefase. Deze dag wordt er gevoetbald tegen Ecuador, de aftrap is om 17.00 uur. Kom jij deze wedstrijd gezellig in de onze kantine kijken? In de rust zal er een buffet van Pulcinella zijn, waar door iedereen heerlijk van gegeten kan worden, de kosten zijn €10  p.p.

  Vooraf aanmelden is nodig, dit i.v.m. de bestelling bij Pulcinella.
  Aanmelden kan t/m dinsdag 22 november, stuur een mailtje naar activiteiten@vogido.n

 • Sinterklaasmiddag
  Woensdag 30 november zullen Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek brengen aan onze jongste jeugd. Aanmelden voor deze activiteit kan op www.vogido.nl/sinterklaas

  Deze activiteit zal alleen doorgaan als er zich op korte termijn (voor 13 november) een aantal vrijwilligers melden die willen/kunnen helpen bij de organisatie vooraf.

  Kerstbingo
  Ook de jaarlijkse kerstbingo zal dit jaar weer plaatsvinden zoals jullie van ons gewend zijn. Gelukkig mag ook dit weer in onze kantine plaatsvinden. Vrijdag 16 december beginnen we om 20.00 uur en zal de kantine vanaf 19.00 uur geopend zijn. Kaarten kosten deze avond €4,50 per stuk. Uiteraard zullen we deze avond ook weer een loterij organiseren. Vooraf aanmelden is niet nodig.

  Oliebollenactie
  Ook dit jaar zullen we weer heerlijke verse oliebollen gaan bakken en verkopen. Bestellen kan op www.vogido.nl/oliebollen Dit jaar kunnen de bestelde oliebollen afgehaald worden vanaf 13.30 uur, de losse verkoop zal starten om 15.00 uur, totdat we zijn uitverkocht.

  Oudejaarswedstrijd
  Terug van weggeweest is de oudejaarswedstrijd. Dit jaar niet op oudejaarsdag, maar op vrijdag 30 december. De wedstrijd begint om 19.00 uur en vanaf 20.00 uur zal zanger Maikel Boxem de muziek verzorgen tijdens de gezellige en laatste 3e helft van 2022. Ook deze avond is er een loterij waarbij u kans maakt op leuke prijzen en uiteraard ook nog eens onze club support.

  Heb jij ooit in het 1e elftal van Vogido gespeeld en ben je nog steeds lid van onze mooie vereniging, meld je dan nu aan bij Herman ter Braak en speel mee tijdens deze VOGIDO wedstrijd van 2022.

  Aanmelden kan via hermanterbraak@ziggo.nl of telefonisch 0621860051

  Wil jij ons helpen bij 1 van bovenstaande activiteiten, of heb je een idee voor een leuke activiteit in het nieuwe jaar, neem dan contact met ons op via activiteiten@vogido.nl of spreek Nicole Teunissen of Rik Busch persoonlijk aan.

  Tot ziens bij VOGIDO.