• De musical All Stars staat vanaf woensdag 20 februari aanstaande in het Wilminktheater. VOGIDO leden kunnen met een actiecode met bijna 30 euro korting naar binnen, voor slechts 17,50 euro. Incl. koffie/thee vooraf, een pauzedrankje en garderobe!

  Boek je 1e rang kaarten, voer aan het einde van het bestelproces de actiecode 'voordeelallstars' in en betaal slechts € 17,50 i.p.v. € 47,75 per kaartje!

  Geldig voor de voorstellingen op 20, 21, 22 en 23 februari 2019. Kijk hier https://www.wilminktheater.nl/programma/!/31486/jim-bakkum-kees-boot-e.a/all-stars/

  ‘All Stars’ is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller en verdediger. Een feelgood-voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan de onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

  De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Maar inmiddels zijn ze 25 en is het leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, echtgenotes die niet meer braaf thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag vergeten ze alle zorgen en hebben ze dezelfde gein als toen ze nog pubers waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op hun 500ste wedstrijd, wordt hun vriendschap echter op de proef gesteld.

  De hoofdrollen in ‘All Stars’ worden gespeeld door Jim Bakkum, Levi van Kempen en Kees Boot. En Thomas Acda (bekend van Acda en De Munnik) schreef samen met David Middelhoff de muziek.

  Zie link trailer https://youtu.be/lQXuLSLVOP4