• VOGIDO Voetbal Academie

  Betaalbare voetbalsport met zelf opgeleide trainers
  Uitgangspunt van VOGIDO is dat we goede en betaalbare voetbalsport willen aanbieden met zelf opgeleide trainers. Trainers die we graag willen helpen hun ambities in het trainersvak te realiseren.

  Met het oprichten van een eigen VOGIDO Voetbal Academie denken we beide uitgangspunten te kunnen realiseren. De VOGIDO Voetbal Academie zal in eerste aanleg verantwoordelijk zijn voor de trainingen van onze pupillen op de maandag en woensdagmiddag waarbij als uitgangspunt geldt dat iedereen kan beschikken over dezelfde kwaliteit van trainingen, materialen en faciliteiten. In een later stadium gaan we ook kijken naar andere vormen en momenten.

  Samenwerking met Eusebio Paol en Lasse Zoetman
  Eusebio Paol en Lasse Zoetman zijn voorbeelden van getalenteerde trainers met ambities in het trainersvak. Eusebio en Lasse zullen de gezichten zijn van de VOGIDO Voetbal Academie. Zij zullen de trainingen verzorgen, trainers begeleiden en de trainingen uitwerken. Eusebio is gestopt als speler van de selectie om zich helemaal te kunnen richten op de VOGIDO Voetbal Academie. We zijn als VOGIDO blij met deze samenwerking en wensen Lasse en Eusebio heel veel succes.

  Inmiddels zijn de mannen al begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Gezamenlijk zullen zij de indelingen voor het nieuwe seizoen mede gaan bepalen. Verder zullen zij op korte termijn verder invulling geven aan de trainersstaf en de uitwerking van de trainingen voor de leeftijdsgroepen JO12 t/m JO7.