• Proeftrainen | Aanmelden

  Beste speler/ouder/verzorger,

  Wat leuk dat je lid wil worden van onze VOGIDO Voetbal Academie! Wil je eerst gratis 4 keer meetrainen om te kijken of het je het leuk vindt bij VOGIDO? Dat kan! Via onderstaande button kom je op de aanmeldingspagina van VOGIDO. Kies voor de optie Proeftrainen Voetbal Academie als je eerst wilt "snuffelen". Wil je direct lid worden en ook wedstrijden spelen? Meld je dan aan als bondslid. Wij gaan dan een team voor je zoeken. Laat via het opmerkingen veld even weten of je nog voorkeuren hebt. Dan kunnen we proberen daar rekening mee te houden. Stroom je gedurende het seizoen in dan kan het zijn dat je even moet wachten tot er weer een nieuwe competitie start en we voldoende spelers hebben.

  Na de vier proeftrainingen wordt er door Rik Kloppers of Thijs Vaneker contact opgenomen om te horen hoe je het hebt ervaren. In dat gesprek kun je ook aangeven of je definitief lid wilt worden. In dat geval gaan we een team voor je zoeken. Stroom je gedurende het seizoen in dan kan het zijn dat je even moet wachten tot er weer een nieuwe competitie start en we voldoende spelers hebben. Maar dat zullen Rik of Thijs je allemaal vertellen.

  Trainingsschema Academie

  Bij verdere vragen kan je contact opnemen met academie@vogido.nl. Kun je niet wachten tot je gaat beginnen? Check onze Instagram (VOGIDO.academie) en Facebook (VOGIDO academie) pagina voor leuke foto's/filmpjes en allerlei andere informatie!

  Met sportieve groeten,

  Eusebio Paol (Coordinator Vogido Academie)   06-42323334
  Rik Kloppers (Aspirant-ledencommissie)  06-53262956
  Thijs Vaneker (Aspirant-ledencommissie)  06-55888271

   

 • Direct aanmelden!

 • Als voetballer wordt U aangemeld bij de KNVB. Het ledenbestand van de KNVB kan beschikbaar gesteld worden voor diensten of productinformatie. Het aan anderen verstrekken van lidgegevens is onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) toegestaan. Indien U geen prijs stelt op de ontvangst van diensten of productinformatie dan dient U dit te melden aan de KNVB, Postbus 784, 3700 AT Zeist
  Machtiging
  Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan RKSV VOGIDO om van zijn/haar hierboven genoemde bankrekening contributie per maand*/kwartaal*/jaar*, inschrijfgeld €10,00, boetes en egen bijdrages voor activiteiten automatisch af te schrijven. De contributie wordt in het begin van de maand afgeschreven. Bij opzegging van het lidmaatschap zal RKSV VOGIDO de door u afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stopzetten. U hoeft dan niets te ondernemen.
  Ondergetekende verklaart bekend te zijn met het feit dat te allen tijde contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot 30 juni. Opzegging altijd schriftelijk t.a.v. secretariaat RKSV VOGIDO.
  Privacy & Veiligheid
  De bescherming van uw persoonsgegevens is voor Vogido van grote importantie. Hoe wij de bescherming van uw persoponsgegevens hebben geregeld hebben wij beschreven in onze privacy policy.